Kaya Çilingiroğlu: "En büyük favori Galatasaray" Kaya Çilingiroğlu: "En büyük favori Galatasaray"

Sinan Engin, Victor Osimhen transferinin perde arkasından da bahsetti.

"PİYANGO VURDU"

"Bakın çok açık söyleyeceğim Galatasaray'a piyango vurdu. Osimhen'e Araplardan çok yüksek bir teklif geliyor ama kariyerini orada sürdürmek istemedi. Daha sonra Avrupa'da transfer tahtası kapandıktan sonra bir takım sorunlar yaşamış kulübünde diğer takımlara gidemediği için Galatasaray'da Cenk Ergün'le flörtleşmiş ve işi bitirmişler. Burada altın pay Cenk Ergün'ün. Osimhen çok kaliteli bir yıldız. Dünya çapınca bir oyuncu olduğu için bazı sorunları da var. Oynarsa patır patır atar."

"JELERT HEPSİNDEN KÖTÜ"

"Galatasaray, Kopenhag'dan Jelert diye bir sağ bek aldı. Dubois, Berkan Kutlu vs hepsinden kötü. Bu adama niye 10 milyon Euro verdiler aklım almadı. Bulunmaz hint kumaşı felan mı? Sara'ya 20 milyon Euro verdin değil mi? Orta saha olmuyorsa kanatta dene."

"ANLAM VEREMİYORUM"

"Hakikaten Galatasaray kadrosuna anlam veremiyorum. Enteresan işler yapıyorlar. Birkaç bölgesi çok iyi, diğer bölgeler alternatifsiz kaldı. Maçlarda genelde 2 yiyecek, 5 atacaklar. Çünkü defans oturmadı, iyi değil. Hücumda da çok önemli silahları var."

"TRANSFERİ KAPATTILAR AMA..."

"Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş büyük ihtimalle transfer kapattılar. Ama Fenerbahçe bir sol bek, Galatasaray da yine fırsat kovalıyormuş." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı