Konuya dair spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, önemli bilgiler aktardı.

"GALATASARAY'IN İZNİ OLMASI GEREKİYOR"

Serdar Ali Çelikler: "Derbinin hakemi Icardi'nin golü için..." Serdar Ali Çelikler: "Derbinin hakemi Icardi'nin golü için..."

"Alman Bild gazetesi bu transfer için 'Bayern Münih şartıyla imzaladı' dedi. Bild'e göre bu oyuncuya PSG, Bayern Münih, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Real Madrid ve Barcelona gibi takımlardan teklif gelirse ayrılırmış. O zaman bu işten Galatasaray da para kazanırmış. Yani Napoli'den çıkış maddesi ne kadar? 75 milyon Euro. O para Napoli'ye gidecek. 3-5 de Galatasaray kazanacak ve öyle ayrılabilirmiş. Ama ne olursa olsun Galatasaray'ın izni olması gerekiyormuş. Şöyle de bir şey var. Eğer oyuncu gitmek istiyorsa tutamazsın. Weghorts'da bunu gördük. Ben yine de devre arasında gitme ihtimalini zayıf görüyorum. Sezon sonu Napoli yerine başka takımda da forma giyebilir."

ÇELİKLER'DEN TRANSFER TAVSİYESİ

Galatasaray'ın transfer gündemini de değerlendiren Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray'ın önceliği orta saha transferi olmalı. Rabiot ve Fabian Ruiz'le neden bu kadar ilgilendiler anlamadım. Bu adamlar yıllık 7-8 milyon Euro maaş istiyor. Senin zaten bu stilde oyuncuların var. Sana Ndiaye tarzı uzun boylu bir 6 numara lazım." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı