Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi" Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi"

Ali Ece, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a tavsiyelerde bulundu.

"FERDİ'YE BENZİYOR"

"Galatasaray'ın sol açık için ilgilendiği Zalewski'yi Chelsea'de bekleneni veremeyen Victor Moses ve Marcos Alonso'ya benzetiyorum. Oyun repartuarı Ferdi'ye de benziyor. Avrupa Şampiyonası'ndan kendisini izledik. Kostic buna göre biraz daha tecrübeli. Zalewski ise daha potansiyelli bir isim. Barış Alper de sağ açıkta, sağ bekte her türlü iş yapar. Set oyununda sırıtmaz."

"OSİMHEN ÇOKTAN HAT-TRİCK YAPMIŞ OLUR"

"Muhtemelen Galatasaray'ın Osimhen'le oynayacağı maçlarda Osimhen 60-70 dakikada çoktan hat-trick yapmış olur ve önümüzdeki maç düşünülerek oyundan alınır. Yerine Mertens veya Batshuayi girmiş olur. Öyle bir oyuncudan bahsediyoruz."

"BÜTÜN YOLLAR 3-5-2'YE ÇIKIYOR"

"Galatasaray'da bu sezon 4'lü savunma olmadı. Young Boys ve Beşiktaş maçında sayısız pozisyon verdiler. 3'lü savunmada Abdülkerim sol stoperde başarılı olabilir. O olmazsa Jakobs da denenir. Kaan Ayhan veya Davinson Sanchez'i de sağ stoperde denersin. Galatasaray'da bütün yollar 3-5-2'ye çıkıyor. Okan Buruk'un bu anlamda başka çaresi yok. Berkan Kutlu sol açıkta denenmesin. Türkiye-Portekiz maçındaki performansı iyi değildi. Oraya Zalewski şart. 4-4-2 hiç olmaz. Merkez orta sahanda kim var ki oynayacaksın?" dedi.

Editör: Berksan Sabancı