Tanju Çolak, Osimhen'in Icardi'den daha çalışkan olduğunu söyledi.

"ÇOK FARK EDİYOR"

"Osimhen maçtan sonra 13 dakika sahadan ayrılmadı. UltrAslan'la galibiyeti kutladı. Taraftar da onu bağrına bastı. Dünya'nın en iyi 5 forveti arasında ama uyum, futbolcularla ilişkisi ve antrenman sevgisi Galatasaray adına belirleyeci olacak. Şunu söyleyeyim Icardi'den daha çok koşuyor, daha çok dikine oynuyor. Pozisyonlarda vücudunu çok iyi topluyor, topu saklıyor ve kimseye vermiyor. Varlığı Galatasaray'a bir ivme kazandırmış. Diğer futbolcular da onun kalitesini ve yıldız olduğunu biliyorlar ve birbirlerine saygı duyuyorlar. Sahada topu bekleyen değil topa giden bir Osimhen görüyoruz. Bu da çok fark ediyor. Oyun disiplini de var, bölgesini kaybetmiyor geriye geliyor. Vallahi Osimhen, Icardi'yi unutturabilir. Daha azimli ve daha istekli antrenmanları da seviyormuş. O formayı kapar diye düşünüyorum. Farkı ortaya koyacaktır."

"KAZANMA İSTEĞİ OLUŞMUŞ"

Michy Batshuayi'den derbi açıklaması: "Benim için..." Michy Batshuayi'den derbi açıklaması: "Benim için..."

"Galatasaray için Anadolu takımlarıyla oynadığı maçlar önemli değil. Derbiler ve Avrupa maçları ölçü olacak. Bu müsabakaları kazanan takımlar şampiyonluğun favorisi olacaklar. Galatasaray'ın 230-240 milyon Euro'luk kadro değeri var. Rakiplerinin 50 milyon Euro'luk bile değeri yok. Ama ilk 4 haftadaki Galatasaray'a göre daha çok üzerine çıkmışlar ve tempoyu yükseltmiş oyuncular. Kazanma isteği oluşmuş, üçüncü bölgeye hızlı geçiş yapıyorlar."

BARIŞ ALPER'E TAVSİYELER

"Kaan Ayhan'ın ilk kez hücuma gidip asist yaptığını gördüm. Barış Alper'e iki çift lafım var. Topla çok oynuyor ve kendini çok yoruyor. Böyle olunca Galatasaray'a faydalı olmuyor. Geçen seneki oyununun çok gerisinde. Bence topsuz alanlarda bir şeyler yapmaya çalışsa hem asist yapabilir hem de skoru kendi bulabilir. Artık Okan Hoca, Barış'a topsuz oyunu öğretmesi lazım."

"HİÇ BOŞ ALAN VERMEDİLER"

"Ismail Jakobs'u iyi buldum. Bu takımda her zaman oynar. Yunus da iyiydi. Hem hücumda iş yapıyor, mücadele ediyor hem de savunmaya yardımı başarılıydı. Galatasaray ileride toplu hücum yaptı geri de hiç boş alan vermediler. Herkes iyiydi neredeyse." dedi.

Editör: Berksan Sabancı