Serdar Ali Çelikler statü eksikliğinden dolayı TFF'ye serzenişte bulundu.

Ali Ece'den Muslera'ya eleştiriler: "En büyük sıkıntısı..." Ali Ece'den Muslera'ya eleştiriler: "En büyük sıkıntısı..."

"GALATASARAY'IN 3 PUANI GİDEBİLİRDİ"

"Rizesporlu oyuncu ilk yarıda kafasına aldığı darbeden dolayı oyundan çıktı ve iki takıma da 1'er oyuncu değişikliği hakkı tanındı. Galatasaray 6.oyuncu değişikliğini yaptı. Peki Rizespor 6.değişiklik hakkını kullanmasaydı ne olacaktı? Hükmen galibiyet isteyecekti. Galatasaray'ın 3 puanı gidebilirdi. Hükmen mağlup olabilirdi. Çünkü TFF statüyü ona göre ayarlamıyor. Kural eksikliği var burada. Peki 3-4 tane daha oyuncu böyle sakatlık yaşasaydı 7 veya 8.hak olacak mıydı? Olmayacaktı. Rizesporlu başka futbolcu yine aynı sakatlığı yaşasaydı başka bir hakkı olmayacaktı takımların. Galatasaraylı bir oyuncu bu tip durumdan dolayı oyundan alınsaydı o zaman maçtaki değişiklik sayısı 7'ye yükselecekti. 7 en üst sınırmış. Kısacası TFF büyük hata yapmıştır. Zaten kalıcı değiller, arkasındaki güçler de birer birer azalıyor. Hani deplasman yasakları kalkacaktı? Onu da yalan ettiler."

"GALATASARAY FİNAL OYNAYAMAZ"

"Galatasaray camiası çok dinamik bir camia. Dursun Özbek ve yönetiminin karşısında ciddi bir muhalefet var. Eğer Gaziantep'i yenip Fenerbahçe'yle berabere kalırlarsa sıkıntı yok. Aksi sonuçlarda hep hedefte olacaklar. Özellikle Ekim ayındaki Genel Kurul onlar için çok hareketli geçecek. Ayrıca şu yalan haber veren gazetecileri de artık taca atsınlar. Tutturuyorlar aynı futbolcuların peşinde koşuyorlar. Ya Belhanda Galatasaray'a geldi, şükür namazı kıldı. Bak gör Osimhen yarın öbür gün Galatasaray'dan gittiği zaman Galatasaray günlerinin çok özel olduğundan bahsedecek. Biraz camianıza kıymet verin kardeşim. Gelelim saha içine eğer bugün Galatasaray karşısında Kopenhag, Molde gibi takımlar olsa Galatasaray yine Young Boys maçında olduğu gibi zorlanacaktı. Çünkü bizim ülkemiz bu ortama izin veriyor. Jakobs sakatlanıyor hakem sedye istiyor, futbolcular panik yapıyor adam gerek yok diyor. Ben iyiyim. İşte böyle bir futbol ülkesiyiz. Bu futbolla Galatasaray UEFA'da final oynayamaz. Kimse kimseyi kandırmasın. Okan Hoca boş yere ümit vermesin taraftarına."

"MOURİNHO OSİMHEN'DEN ÇEKİNİR"

"Mesela derbide Mourinho'ya Icardi mi oynamasın, Osimhen mi oynamasın diye sorsalar Mourinho Osimhen diyecektir. Ondan çekinir. Yani şu adamı Mancester United'a koy sırıtmaz. PSG'de veya Chelsea'de sırıtmaz. Kimi alacaklar başka? Bunun üstü Mbappe zaten. Ben bu adamı para verip izlerim. Drogba, Alex, Sneijder, Rafa Silva'ya para verip izlerim. Icardi'yle karşılaştırırsak Icardi daha teknik, Osimhen ise daha atlet bir oyuncu. Derbide Mourinho onu tutma görevini Oosterwolde veya Becao'ya verecektir."

"OSİMHEN, FRED'İN YAŞADIĞINI YAŞAYABİLİR"

"Türk hakemleri yüzünden oyun çok duruyor. Bu dur-kalklar yüzünden Osimhen Fred'in yaşadığını yaşayabilir. Yani kas sakatlığı geçirebilir. Siyahi oyuncuların kas yapıları çok farklı çünkü. Sen hep dur-kalk yaparsan adale daha çok yakar, kaslar ve eklemler daha çok yorulur. Bizim hakemimiz bunları anlamıyor." dedi.

Editör: Berksan Sabancı