Önder Özen, Gabriel Sara ve Victor Osimhen'e ayrı bir parantez açtı.

Serhat Akın, Batshuayi'yi hedef aldı: "Fenerbahçe'de böyle demiyordu" Serhat Akın, Batshuayi'yi hedef aldı: "Fenerbahçe'de böyle demiyordu"

"BÜYÜK ETKİ EDECEK"

"Galatasaray'ın Kerem Demirbay dışında etkili duran top kullanan oyuncusu yoktu şimdi Sara geldi. Abdülkerim dışında hava topu alabilen oyuncu yoktu. Osimhen ve Sanchez katıldı. Bunlar hep büyük etki edecek. İkinci yarıda Batshuayi biraz daha etkili olsaydı 8 veya 10-0 bitebilirdi maç."

"OSİMHEN'İN TEK SORUNU..."

"Osimhen Galatasaray'da yürüse bile iş yapar. Özellikle yerel liglerde büyük fark yaratır. Avrupa'da da işinizi görür. Çok kuvvetli bir oyuncudan bahsediyoruz. Yükselişi ve sıçrama kabiliyeti çok iyi. Topa istediği gibi yön verebiliyor. Rakibe sırtını veya kalçasını yasladığı zaman topu almanız zor. Kesin faul yapmanız gerekiyor. Bu anlamda Osimhen takımına çok faul kazandırır. Doğal sporcu formuna da sahip. Tek sorunu yerden gelen toplarda sıkıntı yaşayabilir. Onun dışında gol atma arzusu çok yüksek. Galatasaray'da 3 çeşit santrfor var. Birisi gol makinesi diğeri pres canavarı. Osimhen ise daha kombine bir futbolcu. Batshuayi'den çok yetenekli. Ritmi yakaladıktan sonra Galatasaray'da çok fazla gol atacaktır." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı