Ümit Özat, Osimhen'in egosuz ve takımdaş bir yıldız olduğundan bahsetti.

"ICARDİ'NİN 5 MAÇTA KOŞTUĞUNU KOŞUYOR"

"Victor Osimhen gerçekten büyük bir futbolcu. Top ayağıma gelsin, herkes beni beslesin ben koşmam havasında değil. Bir de gol sevinçlerine bakın herkesten daha fazla seviniyor. Bu kadar başarılı ve piyasa değeri yüksek oyuncunun iştahlı olması güzel bir şey. Sadece Galatasaray için değil Türk futbolcusu açısından da. Galatasaraylı futbolcular ise bu adama daha net ve bitirici ortalar yapmalı. Napoli'de daha iyi ortalar alıyordu. Bir de tam hazır olmamasına rağmen Icardi'nin 5 maçta koştuğunu 1 maçta koşuyor. Belki bizim ligimizde fazla kart görebilir. Bizim ligimizin futbolu, onun sertliği karşısında yumuşak kalır. Özellikle hava toplarında çok korkusuz oynuyor. Ronaldo gibi. Çılgınca koşuyor, her pozisyona girmek istiyor, deplase oluyor. Farklı bir yapısı var gerçekten."

YUNUS AKGÜN'E ELEŞTİRİLER

Tanju Çolak'tan Erden Timur sözleri: "Çok farklı şeyler söyleceğim" Tanju Çolak'tan Erden Timur sözleri: "Çok farklı şeyler söyleceğim"

"Zaha, Ziyech, Tete ve Kerem Aktürkoğlu gitti. Yunus halen kötü oynuyor. Barış Alper'i anlarım EURO 2024'den geldi yorgun felan ama bu futbolun ilk 11 oynamaya yetmez. Muhtemelen Almanya'dan getirdikleri Sallai daha fazla şans bulacak, Yunus ise yedek oturacak. Eğer sen iyi bir kanat oyuncusu olmak istiyorsan topları orta sahadan değil, ceza sahasının oradan alacaksın. Adana Demirspor'da böyle başarılı oldun." yorumunda bulundu.

Editör: Berksan Sabancı