Oğuz Altay, 50 yaşındaki futbol adamını sert sözlerle eleştirdi.

"BU SENİ KAHRAMAN YAPMAZ"

"Sen eğer 5 liralık adama çıkıp 9,5 veriyorsan bu seni sihirbaz veya kahraman yapmaz. Cenk Ergün'ün yüzüne de söyledim eğer menajerlik yapıyorsan sportif direktörlük yapamazsın dedim. Menajerlik işi para kazanma işidir, sportif direktörlük ise tamamen başka bir mecra. Kimse kusura bakmayacak."

Galatasaray Kadıköy'e lider gidiyor: 3-1 Galatasaray Kadıköy'e lider gidiyor: 3-1

"BAŞKA ŞEYLER ARARIM"

"Oliveira, Galatasaray'ın 2 sene önce elde ettiği şampiyonlukta önemli rol oynamıştı. Sen bu adamı 5.8 milyon Euro alacağını verip serbest bırakıyorsun. Aynı gün piyango gibi Olympiakos'a bedava transfer olur. Ben bunun altında başka şeyler ararım. Skandal karar."

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GİDİŞİ HAKKINDA

"Zaha Galatasaray'da alıyordu 8.8 milyon Euro Kerem Aktürkoğlu alıyordu 1.1 milyon Euro. Bu çocuk gece kafasına yastığa koyduğu zaman düşünmeyecek mi, bana haksızlık yapılıyor demeyecek mi?"

"ALTINDAN KİMSE KALKAMAZ"

"Galatasaray'da bir takım kombine ve biletlerle ilgili iddialar çıktı. Bununla ilgili Divan Kurulu da toplandı şu kadar söylüyorum eğer Galatasaray'ı araştırdıkları kadar diğer takımları da araştırırlarsa altından kimse kalkamaz. Başka da bir şey demiyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı