Zeki Uzundurukan, Galatasaray taraftarının tepki göstermekle haklı olduğunu savundu.

"AYLARDIR HİÇBİR PLAN YAPILMAMIŞ"

"Galatasaray'ın eksikleri Şubat ayından beri belliydi. Ama görünen o ki ne yönetim ne izleme ekipleri ne de teknik ekip transfere dair çalışma yapmamış. Kulüpte aylardır plan yapılmamış. 2 sene şampiyonluk sizi doyuramaz. Galatasaray taraftarının sizden beklentisi büyük. Avrupa'da başarılı olmanız gerekiyor. Kopenhag ve Prag'a elendiniz. Hüsrana uğradınız. Bunun hesabını yapmanız gerekirken kulağınızın üstüne yatıyorsunuz. Şampiyonluk kutlamalarını bitirin artık 1 ay sonra yeni sezon başlayacak. Ne beke ne orta sahaya halen takviye yapmadınız."

"100 MİLYON EURO NEREDE?"

"2 sene şampiyon oldunuz, önümüzdeki senelerin localarını sattınız, 50 milyon Euro'luk sponsor gelirleriniz var. Rekor store gelirleri elde ettiniz. Nerede bu 100 milyon Euro para? Taraftar artık sizden icraat istiyor. Erden Timur'un ayrılığını aratmayın. Yoksa statlarda, sokaklarda, sosyal medyalarda sert tepkilerle karşı karşıya gelirsiniz."

Ertem Şener: "Galatasaray o kadroyla çıksın 5 tane yer" Ertem Şener: "Galatasaray o kadroyla çıksın 5 tane yer"

"SATMAK DA ÇOK ÖNEMLİ"

"Oyuncu almak kadar satmak da önemli. Geçen sezon Boey 17'ye gidiyordu Erden Timur sayesinde 30 milyon Euro'ya satıldı. Barış Alper'i istiyorlar mı? 30 milyon Euro etiketini belirleyin, bu kadar basit. Oturmayın pazarlığa bile. Ucuza oyuncuları gönderiyorsunuz sonra yıllar geçiyor yeri dolmuyor. Strateji çok önemli." açıklamasında bulundu.

Editör: Berksan Sabancı