Sinan Engin, Galatasaray'ın yeni golcüsü Victor Osimhen'in artı ve eksiklerinden bahsetti.

"DÜNYA'NIN EN İYİ 5.GOLCÜSÜ"

Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray hükmen mağlup olabilirdi" Serdar Ali Çelikler: "Galatasaray hükmen mağlup olabilirdi"

"Bu transfer, Mourinho'nun Fenerbahçe'ye gelişini bile geride bıraktı. Galatasaray Dünya'nın en iyi 5.golcüsünü transfer etti. Eğer tüm maçlarda oynarsa 30 gol atar. Ama bazı sıkıntıları varmış. En son Mayıs ayında ilk 11'e çıktı. Icardi, eşinden ayrıldığı işin mutsuz. Sürekli bir yerlere gidiyor. İtalya, Arjantin dolanıp duruyor. Artık Okan Buruk'un eli rahatladı. Kimsenin kaprisini felan çekmeyecek. Galatasaray'da forma Aslan'ın ağzında değil midesinde. İçerdeki maçlarda skorun gidişatına göre Batshuayi, Icardi ve Osimhen'i yan yana görebiliriz. Hiç şaşırmam. Yöneticilerden İbrahim Hatipoğlu ve Cenk Ergün eleştiri alıyordu, şimdi sevilen adam oldular."

"GALATASARAY'A GEÇİRMİŞLER"

"Tamam Erden Timur'a sihirbaz, iyi yönetici diyoruz. Ama geçen sezon yapılan transferlerden ötürü Galatasaray'a geçirmişler. Hangisi tuttu? Kerem Demirbay ve Sanchez dışında hepsi vasat. Ziyech, Ndombele, Aurier, Tete, Zaha, Vinicius. Hangisi iyi diyebilirsin? Şimdi bu yapılan transferlerden sonra maaş ödemeleri nasıl olacak? Onu da ayrıca merak ediyorum."

"ELİNDEN ALMIŞLAR GALATASARAY'IN"

"Roma'ya giden Hermoso diye bir stoper var. Elinden almışlar Galatasaray'ın. Bu çocuk havalimanında Galatasaray uçağına binecekken Romalı yetkililer gelmiş, götürmüş. Çok enteresan."

BİLET SKANDALININ GERÇEĞİ

"Galatasaray'ın yaptığını diğer tüm kulüpler yapıyor. Sebebi gelen paranın Bankalar Birliği'ne gidecek olmamasını sağlamak. Açıktan para veriyorlar yani. Ama tabii birkaç yöneticinin ismi geçiyor. Radara girmişler galiba. Bu konuda Dursun Özbek daha detaylı konuşacaktır." dedi.

Editör: Berksan Sabancı