Ertem Şener, Galatasaray'ın transfer gündemi ve kadro planlamasıyla ilgili de konuştu.

"DURSUN ÖZBEK BENİ SUSTURAMAZ"

Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'yi kazıklamışlar, Galatasaray iyisini yapmış" Serdar Ali Çelikler: "Fenerbahçe'yi kazıklamışlar, Galatasaray iyisini yapmış"

"Bazı iddialar ortaya çıktı yok Dursun Özbek bana demiş ki bilet ve karaborsa haberlerini konuşmayın talimatı vermiş felan. Dursun Özbek beni susturamaz. Ali Koç da beni susturamaz. Her gördüğünüze, okuduğunuza inanmayın. Öyle bir şey olsa başta Ahmet Çakar olmak üzere diğer yorumcularım bu işleri daha çok kaşır ve üzerine gider bu konuların."

"4 FUTBOLCU LİSTEDE"

"Galatasaray, Oliveira'yı gönderdi ama kontratında kalan 5.8 milyon Euro'yu ödeyecek. Oliveira yüzünden transfer yapamadılar. Eğer bir kulüp bulsalardı son gün Avrupa listesine bir isim daha yetişecekti. Maaşını ödeyen çıkmadı. Türkiye için 13 Eylül'e kadar girişimler sürüyor. Yusuf Sarı, Yusuf Yazıcı, Onyekuru, Rabiot olmak üzere 4 futbolcu listede. Başka sürprizler de olabilir."

"KADIKÖY'DE 5 TANE YER"

"Galatasaray, 3-5-2 sistemiyle derbiye çıksın o kadro Kadıköy'de 5 tane yer. Batshuayi ve Osimhen ikilisi yan yana olmaz, uymaz. Icardi yetişirse bir şey diyemem ama diğer türlü Galatasaray sahada çok eksik kalır. Tıkanırlar." dedi.

Editör: Berksan Sabancı