Kaya Çilingiroğlu, Galatasaray yönetiminin de büyük takım refleksi gösterdiğini söyledi.

"BUNUN ŞANSLA BİR İLGİSİ YOK"

"Victor Osimhen çok yetenekli ve çok atlet bir forvet. Gol atmayı ve golle buluşmayı çok iyi biliyor. En önemlisi Galatasaray bu transferleri yapmayı çok biliyor. Son 30-40 yılına bakın kaleci ve forvet transferlerinde hep doğru hamleler yapıyorlar. Sadece Falcao döneminde santrforsuz kaldılar. Bu transfer için arkadaşlarım şunu diyorlar, 'Icardi sakatlandı, fırsat transferi yaptılar. Böyle bal olur mu?' bakın bunun şansla veya balla bir ilgisi yok. Galatasaray'da Icardi'nin karısıyla olan sıkıntısı ve zaman zaman arıza çıkartacağını biliyorlardı. Osimhen Galatasaray'ın radarındaydı, denk düştü ve aldılar. Ben Galatasaray yönetimini sonuna kadar eleştiririm ama kimse bu transfere şans demesin. Büyük takım rekfleksidir."

"OKAN BURUK SALLANTIDAYDI"

Ümit Davala: "Galatasaray'da aldığı her kuruşa helal olsun" Ümit Davala: "Galatasaray'da aldığı her kuruşa helal olsun"

"Eğer Osimhen Napoli'de gösterdiği performansın %70'ini gösterse havadan 25 gol atar. Çok faydalı olur. 5-1'lik Adana galibiyeti ve bu transferin etkisi Galatasaray'a büyük nefes aldırır. Özellikle Okan Buruk sallantıdaydı. Galatasaray bence 3'lü oynayamaz. Abdülkerim çok formsuz, Nelsson bir var bir yok. Sanchez ise devamlı sakatlanıyor. Bunlardan birisi olmasa nasıl 3'lü oynayacaksın?"

"BÜTÜN OLUMSUZLUKLARI KAPATTI"

"Galatasaray, Bankalar Birliği'nden çıkamadı. Kemerburgaz yetişmedi, Florya projesiyle ilgili spekülasyonlar ve biletlerde yolsuzluk iddiaları vardı. Osimhen transferi bir anda bütün olumsuzlukları kapattı. Belki Icardi kadar büyük oyuncu değil ama Icardi'den daha atlet ve daha güçlü."

"KEREM KENDİSİ İÇİN DOĞRU YAPTI"

"Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transferine değinmek istiyorum. Kendisi için doğru bir tercih yaptı. Beşiktaş'ın büyük bir kanat eksikliği vardı çok faydalı olabilirdi." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı