Radyo Gol'e konuşan Şansal Büyüka, mevcut TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'yle ilgili eleştirilerde bulundu.

"DEMEÇLERİNİZ HAVADA KALDI"

"Seçime 24 saat kala kaybedenlerden biri Fenerbahçe Başkanı Ali Koç. TFF'yle alakalı söylediklerinin hiçbiri gerçekleşmedi. Hani Federasyondaki Galatasaraylılar sizi engelliyordu. Neden önüne geçemediniz bu olanların? Demeçleriniz yine havada kaldı. Öyle bir şey yok demek ki."

"BÜYÜKEKŞİ BU İŞİN ALTINDAN KALKAMAZ"

"İnanılmaz bir sezon bizi bekliyor. Geçen sezon Galatasaray ve Fenerbahçe yarıştı, Beşiktaş ve Trabzonspor'un sesi soluğu çıkmadı. Bu sezonki yarışa Beşiktaş ve Trabzonspor'u da katın. Patırtı çok daha fazla olacak. Büyükekşi TFF'si bu işin altından kalkamaz."

"İNANILIR GİBİ DEĞİL"

"Büyükekşi'nin bu kadar toplumsal hakaret üstüne arkasına bakmadan kaçması lazım. Aksine bir daha TFF Başkanı olmaya çalışıyor. İnanılır gibi değil."

"BELKİ DE ŞANTAJ VAR"

"Servet Yardımcı ve Cemil Kazancı'nın TFF seçimleri öncesi bu kadar avantajlıyken çekilmiş olması hayatın olağan akışına aykırıdır. Burada bir gariplik var, belki de şantaj var. Futbol dünyası başkanını seçiyor ama herkesin eli bu işin içinde. Bir tek futbol dünyası karar veremiyor. Bu nasıl iş kardeşim?"

"FENERBAHÇE'NİN ÇARESİ KALMADI"

Oktay Derelioğlu: "Kimse Galatasaray'ı durduramaz" Oktay Derelioğlu: "Kimse Galatasaray'ı durduramaz"

"Fenerbahçe yönetiminin TFF seçimleri öncesi sessiz kalmaktan başka çaresi kalmadı. Şu an alternatifsiz durumdalar. Uygulanacak bir plan da olduğunu düşünmüyorum." sözlerine yer verdi.

Editör: Berksan Sabancı