FUTBOL

Serdar Ali Çelikler: "Okan Buruk'a hoca değil demişlerdi"

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Süper Lig'de şampiyonluk yarışına dair çarpıcı tespitlerde bulundu.

Abone Ol

Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe'nin fiilen şampiyonluk yarışından koptuğunu söyledi.

"GALATASARAY DERBİSİNDE DEMİŞTİM"

"Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı bana göre bitmiştir. Galatasaray derbisinde %15 demiştim, şimdi %5 oldu. Bu köprünün altından sular felan akmaz. Bana göre Fenerbahçe ligi kapattı.

"ALİ KOÇ İSTİFA ETMELİ"

"Bazı insanlar bazı alanlarda başarılı olmayabilir. 7 kez denedin olmadı. Demek ki çakraların kapanmış, öyle bir manifestin yok. Artık Ali Koç istifa etmeli, yapıştım gitmiyorum diyorsa da bir reaksiyon almalı. O zaman hocayı göndersin ve yönetimde bir takım değişiklikler yapsın. Bunu benim dediğim zaman yapmıyorlar 2 veya 6 hafta geçiyor sonra kelle alınıyor."

"OKAN BURUK'A HOCA MOCA DEĞİL DEDİLER"

"Geçen sezonun sonunda Fenerbahçe'nin Ali Koç'la planı ya Vincenzo Montella ya da güçlendirilmiş İsmail Kartal seçenği vardı. O süreçte ligi hafife aldılar. Hatta Okan Buruk'a 'Hoca moca değil, standart bir hoca getirip 2-3 yıldız transferiyle favori oluruz' diye düşündüler. Baktılar Aziz Yıldırım'a karşı geriye düştüler. 2 gün içerisinde Mourinho ile anlaştılar. Normalde diğer aday Sadettin Saran, Antonio Conte ile anlaşmıştı. 3-4 transfere şampiyonluk sözü verdi. Evi bile hazırdı. Sonrasında dengeler değişti." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }