Vole'ye konuşan Metin Tekin, Galatasaray'ın takım içerisinde bütünlük sağladığını da söyledi.

Aykut Kocaman'dan Galatasaray yorumu: "Hepimiz yanıldık" Aykut Kocaman'dan Galatasaray yorumu: "Hepimiz yanıldık"

"FARKLI BİR GALATASARAY GÖRÜYORUZ"

"Osimhen oyuna hakimiyet sağladıkça daha büyük üstünlük sağlıyor rakip defans oyuncularına. Icardi'yle birlikte hakikaten farklı bir Galatasaray görüyoruz."

"SARA'DA YANILDIM, SALLAİ..."

"Özellikle Gabriel Sara'da çok yanıldım, yanılmayı da severim. Haza orta saha, kapalı oynuyor ve ben orta sahayım diye bağırıyor. Sallai'yi izleyince 'Kim bu?' dedim daha sonra bir iki hareketinden sonra futbolcu olduğunu anladım. Galatasaray'a kesinlikle fayda sağlayacak."

ICARDİ VE HAGİ BENZETMESİ

"Icardi daha önce Kerem, Barış ve bu sene de Yunus'u geliştirdi. Bizim ülkemizde yabancı futbolcuların gelme amacı zaten yanındaki oyuncularını geliştirmek amaçlı transfer edilirdi. Daha önce bunu Hagi ve Emre Belözoğlu'da gördük. Icardi'de böyle bir misyon var. Sen topu Mustafa Muhammed'e atarsın kendisi atar ama Icardi 'Birlikte atalım' diye düşünüyor."

"BİRLİKTELİK DEVAM EDİYOR"

"Galatasaray'da önce Erden Timur ardından Cenk Ergün gitti ama hiçbir şey kaybetmediler sanki. Birliktelik devam ediyor. Osimhen ve Icardi'nin hocayı öven açıklamaları var. Antalyaspor maçından sonra hocayı tribünün önüne getirip üçlü çektirmeler. Bunlar hepsi çok değerli. Zaten Okan Buruk, kaybetse de kazansa da hep pozitif açıklamalar yapar oyuncularıyla ilgili o yüzden iç huzur sağlanmış." dedi.

Editör: Berksan Sabancı