Ahmet Çakar, Sarı-kırmızılıların yaz transfer döneminde aldıkları oyuncuların da tuttuğunu dile getirdi.

"ÇOK GÜÇLÜ FORVET HATTI VAR"

"Osimhen Napoli'yi şampiyon yapmış, gol kralı olmuş 100 milyon Euro'luk evlat. Icardi ise PSG, Inter ve Arjantin Milli Takımı'nda boy göstermiş. Yancı, 'hadi sen de oyna' dedikleri Batshuayi ise Chelsea ve Belçika Milli Takımı'nda önemli işler yaptı. Fenerbahçe'de 1 sezonda 20 küsür gol attı. Yani çok güçlü forvet hattı var Galatasaray'ın."

"KİM TUTACAK GALATASARAY'I?"

"Bana göre Galatasaray %60 şampiyon. Beşiktaş'ı yenerlerse önleri çok açık. O galibiyetten sonra kim tutacak Galatasaray'ı? 10 tane futbolcusu sakatlanmadığı sürece, Allah korusun uçak düşmediği sürece derbiyi kazanırlarsa şampiyon olurlar. Beşiktaş'ta Immobile ve Rafa Silva'yı çıkar sıradan Anadolu takımından farkları yok. Gedson da çıksa küme düşerler. Rams Park'da favori Galatasaray ama derbilerde favoriler %50 oranda kaybedebilirler."

Icardi Lsnmens

"GÜRAY KIRMIZI GÖRMELİYDİ"

"Torreira'nın Antalyaspor maçında gördüğü sarı kart hatalı. Bu kart mahalle baskısı ve kamuoyu baskısından dolayı verildi. Kasten elle oynarsan ya pozisyonu engellemen gerek ya da smaç şeklinde keseceksin ki öyle kart göreceksin. Faul bekledi sonra eline aldı bu kart gerektirmez. Güray'ın yaptığı hareket ise kırmızı kart. İlk başta sarı kart diye gördüm ama yapacağın harekete dikkat edeceksin bu kartın rengi kırmızı olmalıydı. Ben ara sokakta arabayla 150 ile gidersem ne olur? Ceza yerim. Bu da aynısı. Limitleri aşmış."

"HALEN EKSİKLERİ VAR"

"Galatasaray'ın kadrosunda halen eksikler var. Mesela Orjinal sağ bek ve orjinal sol bek bence gerekiyor. Bugün Jakobs sakatlandı yerine adam yok. Jelert oynamıyor, yerine Kaan oynuyor. Ama genel olarak Galatasaray'ın transferleri tuttu. Sallai iyi sinyaller verdi. Sara güzel oynuyor. Jakobs'tan daha iyisini almaya kalksan çok büyük paralar vermek zorundasın. Batshuayi ve Osimhen'i zaten biliyoruz. Jelert belki bugün iyi değil ama 6 ay veya 1 sene sonra kötü olacağının garantisi yok. Boey de ilk sezonunda kötüydü. Ndombele'ye şişman dedik adam Fransa'da harika oynuyor." şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman'dan Galatasaray yorumu: "Hepimiz yanıldık" Aykut Kocaman'dan Galatasaray yorumu: "Hepimiz yanıldık"

Jakobsl Ake

Editör: Berksan Sabancı