Haber Global'e konuşan Nihat Kahveci, Galatasaraylı futbolcularla ilgili de tespitler yaptı.

"İYİ Kİ ALDIK DEMİŞTİR"

"Rolland Sallai'nin bir kumaşı var. Performansı Galatasaray taraftarına 'İyi ki aldık' demiştir. Kerem Aktürkoğlu gibi yüksek skor katkısı yapamaz ama ceza sahası koşularını, doğru zamanda bulunmasını ve savunma yardımlarını hep görürüz."

Roland Salaisme

"İZLEYİNCE ŞOK OLDUM"

Oğuz Altay: "Yunus Akgün'e ceza gelmeyecek" Oğuz Altay: "Yunus Akgün'e ceza gelmeyecek"

"Victor Osimhen bu lige hakikaten çok fazla. Attığı röveşata golünü izleyince şok oldum. 2 metre 32 cm yükselmiş. O boyla o zamanlama golü takdiri hak ediyor. Zemin kötü olmasına rağmen Galatasaray çok iyi oynadı. 3-0 yerine daha farklı bitebilirdi. Sadece bir beraberlikle yoluna devam ediyorlar. Takımda birkaç futbolcu dışında kimsenin yeri garanti değil. Böyle olunca herkes futbola aç oluyor. Gol dağılımına bakın Osimhen, Icardi, Yunus, Barış, Batshuayi hep katkı veriyorlar."

"BÖYLE BAŞARILI OLUYORLAR İŞTE"

"Galatasaray takımına bakıyorsun Icardi geçen sene gol kralıydı yerine Batshuayi ve Osimhen geldi. Yetmez dediler kanat aldılar. Transfer politikasını beğenmediler sportif direktör gitti, Young Boys'a elendiler Okan Buruk çok büyük eleştiriler aldı. Sara geldi, 1-2 maç sallandı herkes acaba dedi. Jakobs sol bekte hiç sırıtmıyor. Aranan kan gibi yetişti takıma. Böyle başarılı oluyorlar işte. Mesela Yunus'a sahip çıktılar. Bak hem katkı verebileceğin hem de satabileceğin Barış Alper Yılmaz ve Yunus Akgün var. Ayrıca kemik kadroyu da korudular. Muslera, Sanchez, Torreira ve Icardi takımın iskeleti." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı