Zeki Uzundurukan, önümüzdeki hafta oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisini de değerlendirdi.

"GALATASARAY'DA 6-7 TANE VAR"

Ertem Şener: "Galatasaray gönderdi hadi siz de gönderin..." Ertem Şener: "Galatasaray gönderdi hadi siz de gönderin..."

"İki takıma baktığımız zaman Beşiktaş'ta fark yaratacak oyuncu sayısı 2 veya 3. Galatasaray'da 6-7 tane var. Mert Günok'un derbide olmayacağı konuşuluyor. Ersin ne kadar verim sağlayabilir? O da belirsiz. Bunun dışında Galatasaray'ın sonradan oyunun ritmini değiştirecek oyuncu sayısı yani yedek kulübesi de Beşiktaş'a göre daha zengin."

"DİNAMİKLERİ ÇOK İYİ BİLİYOR"

"Kazandığında veya kaybettiğinde verdiği demeçlerle Okan Buruk hep ayakta kalmayı başardı. 3'lü oynatacak dediler, kimsenin gazına gelmedi. Osimhen ve Icardi beraber oynar dediler. Tek forvet oynamayı sürdürüyor. Yedek kalan problem çıkarmıyor. Bunların hepsi yıldız, Avrupa'da popüler futbolcular idare etmek kolay değil. Hepsinin ayrı ayrı yapıları var. İletişimi çok iyi kullanıyor."

"HERKESİ HER YERDE YENER"

"Galatasaray geçen yıldan hiçbir şey kaybetmedi. Üstüne Osimhen ve Batshuayi'yi kattı. Sorunlu futbolculardan kurtuldu. Özellikle Zaha herkesin moralini bozuyordu. Kerem Aktürkoğlu gitti, hem kendisi hem de Galatasaray için iyi oldu. Oyuncular, Icardi'yi sahiplenmiş. Arjantin'den dönüyor geliyor 1-2 idmanla inanılmaz klas goller atıyor. Herkes onu lideri görüyor. Şimdi tahtına Osimhen ortak oldu, o da hem takım arkadaşlarının hem de taraftarın sevgilisi oldu. Performansı yükselen Yunus ve Torreira ile uyum sağlayan Gabriel Sara var. Galatasara normal oyunuyla bu ligdeki herkesi her yerde yener. Anlık dengeler değişir, oyuncuların geçici form düşüklüğü olabilir. Bu her takımda olabilecek şeyler." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı