İbrahim Hatipoğlu, hakem Direnç Tonusluoğlu ve VAR hakemi Volkan Bayarslan hakkında demeçler verdi.

"VAR'A ATANMIŞ ANCAK..."

"Bugün çok genç bir hakemin iyi yönettiği bir maçta VAR'dan bir müdahaleyle gölge düşürüldü. VAR'daki hakem kardeşimiz Volkan Bayarslan, performans testlerini geçemediği için VAR'a atanmış ancak VAR ile ilgili sınav olsa onu da geçemeyecek."

"MERAKLA BEKLİYORUM"

"Attığımız golde ne var diye defalarca izledik. Neden iptal edildi anlamış değiliz. TFF başkanımız, VAR hakemlerinin hata yapma lüksleri yok demişti. Ben buradan TFF başkanımızın bu VAR hakemiyle (Volkan Bayarslan) ilgili yaptırımlarını merakla bekliyorum."

"HATALI BİR KARAR VERDİĞİNİ İZLEDİK"

"VAR hakemlerinin bir şekilde gözden geçirilmesi lazım. Zaten hakemlik performansında başarılı olmayan hakemin (Volkan Bayarslan) VAR'da ne kadar hatalı bir karar verdiğini izledik. Umarız sadece atletik testlerinden geçmezler."

SARA'YA ÖVGÜLER

"Gabriel Sara, Galatasaray teknik ekibinin ve scout ekibinin yıllardır takip ettiği bir oyuncuydu. Belki skora etki etmedi ama takımla uyumlu olduğunu gördük."

Önder Özen: "Galatasaray kazanırsa, Fenerbahçe yarıştan kopar" Önder Özen: "Galatasaray kazanırsa, Fenerbahçe yarıştan kopar"

ZAHA'NIN DURUMU

"Zaha şu an bizim oyuncumuz. Şartlar nasıl gelişir bilmiyoruz. Yarından itibaren takımımızla birlikte idmanlarda olacak." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı