Kasımpaşa kulübünden Galatasaray'a izin yok Kasımpaşa kulübünden Galatasaray'a izin yok

Serdar Ali Çelikler'in Kadıköy'de derbiye ilişkin iki takımla ilgili yorumları şöyle...

"SEN NE BİÇİM MOURİNHO'SUN OLUR..."

"Fenerbahçe yenilirse çok şey kaybeder. Bu muymuş Mourinho başlar. İsmail Hocamın 2 maçta da tokatladığı diye de gazlanır. İsmail Hocamın 10 kişiyle tokatladığı Galatasaray’a yenildin Sen ne biçim Mourinho’sun falan olur. Fenerbahçe yenilirse şampiyonluk şansı %30’lara falan geriler. Çünkü kalan 30 maçta Galatasaray’ın bu kadrosuyla 5 puan kaybetmesi zor. Okan Buruk el üstünde tutulur. Avrupa maçlarında da iyi sonuçlar alırsa artık önü çok açılır. Galatasaray 3 puanı kaybederse şampiyonluk şansı sadece %1 veya %2 düşer."

"OSİMHEN VE MOURİNHO"

"Bu derbide iki isim ön plana çıkıyor Victor Osimhen ve Jose Mourinho. Çünkü Galatasaray'ın hücumdaki tüm aksiyonlarında Osimhen çok önemli olacak. Mourinho ise ne oynatırsa oynatsın, kime şans verirse sürpriz olmayacak. Her şey onun kararınınde belirleyici olacak."

"HEPSİNİ YAPABİLİR"

"Galatasaray çok fazla önde basmadan, oyun kurmadan ve uzun paslarla, savunma arkasına toplarla Fenerbahçe'ye zorluk çıkartır. Icardi olsa kapalı savunma karşısında zorlanırdı ama Osimhen bunların hepsini yapabilir." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı