Serdar Ali Çelikler'den derbi sözleri: "Okan Buruk el üstünde tutulur" Serdar Ali Çelikler'den derbi sözleri: "Okan Buruk el üstünde tutulur"

Ekol TV'ye konuşan Erman Toroğlu'nun Galatasaraylı oyuncularla ilgili sözleri şöyle...

"PAZARDAN BULDUĞUNU ALMIŞLAR"

"Galatasaray, Sara denen adama 20 milyon Euro para verdi. Ya futbolcu patlayacak ya da o para yöneticilerin kucağında patlayacak. Bir izlenim göremedim. Meziyetleri olur, farklı bir şey yapar. Şu anlık göremedik. İnşallah biz yanılırız. Sanki Galatasaraylı yöneticiler pazardan bulduğunu almışlar gibi. Hiç sağa sola bakmamışlar."

"YENİ GELİN GİBİ"

"Kerem Aktürkoğlu'nun ne yaptığı belli değil. Gol attı ama bir tane de yedirdi. Yeni gelin gibi takılıyor. Bir gideceğim diyor, bir kalacağım diyor. Ne oldu belli değil. Eğer Galatasaray'dan gideceksen daha iyi takıma git. Rusya'ya gitmek istiyor ama yüksek para istiyor. Artık bu adam dikiş tutmaz. Yönetim de satmak için oynatıyor bugün öyle ya da böyle attı. Icardi'yle iyi anlaşıyormuş. Erden Timur'la Icardi de iyi anlaşıyordu ama yönetici gitti, Kerem de gidebilir. Hayat devam ediyor neticede."

"KORKARAK HİÇBİR İŞ YAPAMAZSIN"

"Doğru haber yaparsan sana kızarlar ama bir yandan da beğenirler. Sosyal medya linci yiyeceksin diye korkarsan hiçbir iş yapamazsın."

"BU İŞİ ÇÖZMELERİ GEREKİYORDU"

"Fernando Muslera'nın formasıyla hakemin forma rengi aynı. Bu işi çözmeleri gerekiyordu devre arasında." dedi.

Editör: Berksan Sabancı