Serdar Ali Çelikler, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a da övgüler sarf etti.

"BAŞKA HOCA OLSA YANGIN YAPMIŞTI"

"Dün Okan Hoca'nın açıklamalarını dinledim. Çok olgun ve yapıcı konuşmuş. Başka hoca olsa yangın yapmıştı. Tamam kimse senden Temmuz'da Icardi gibi dünya yıldızı getirmeni beklemiyor ama senin 6 aydır sağ bek sıkıntın belliydi halen getiremediysen veya işin alternatiflere, menajerlere kaldıysa hayret yani. Galatasaray taraftarı sesini çıkarma konusunda haklı. Al işi son güne bıraktın Ndombele geldi işte. Geçen sene de hoca yönetimi bozmadı hep saha içerisinde kalmaya çalıştı. Doue diye bir sağ beki almak üzereler diyorlar. Ben tanımıyorum nasıl bir oyuncu olduğunu. İnşallah iyi bir şey çıkar da hocanızı biraz olsun memnun edersiniz."

Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın kadrosu iyi değil" Ahmet Çakar: "Galatasaray'ın kadrosu iyi değil"

"KULÜBÜNE REST ÇEKTİ"

"Galatasaray'ın Manchester United forması giyen Portekizli 10 numara Bruno Fernandes ile ilgilendiğini söylemiştim. Bak bu yıldız transferi işte alırsan. Adam bakıyor Erik Ten Hag ile yola devam edecekler, kulübüne rest çekiyor 'O varsa ben yokum' minvalinde bir şey demiş. Galatasaray da bunu fırsat bilip devreye giriyor. Olurunu felan bilmem. Ama şunu biliyorum, 15 Ağustos'tan sonra Galatasaray bir tane yıldız yakalayabilir. Dursun Özbek'in böyle bir isteği varmış. Hava getirecek bir ismin peşine düşecekler."

"ZİYECH'İN BAVULU ELİNDE"

"Galatasaray, Zaha veya Ziyech'ten çıkmak istiyor. Zaha'ya kimse yıllık 6 ila 7 milyon Euro vermez ama Ziyech için Araplar devreye girmiş. Bavulu elinde diyebiliriz. Giderse şaşırmam." dedi.

Editör: Berksan Sabancı