Sinan Engin, Galatasaray yönetimine ve teknik direktörü Okan Buruk'a da eleştirilerde bulundu.

"YÖNETİM TATİL YAPMIŞ"

"Galatasaray yine bir sol bek almadı. Önceki aldıkları Köhn'ü ben halı sahada bile oynatmam. Savunması vasat, hücuma katkısı yok. Takımda halen eksikler var. Belli ki yönetim tatil yapmış, herhalde tatilden dönememişler. Giden oyunculara bakıyorum hepsini topla 10 gole katkısı yok. Florya'dan petrol fışkırıyor galiba. Bu kadar topçu almışlar. Ziyech duruyor. Hiçbir şey yapmıyor. Soluna çekip gol atıyor. 3-4 tane maç kurtarıyor. Vay çok iyi transfer diyoruz. Kerem ve Barış da tüm takımın yükünü çeksin eleştiri alsınlar. Sara diye adam aldılar. Kazık transferi. Ben o paraya daha iyilerini getirirdim."

"ICARDİ DERBİYE YETİŞEMEZ"

Tanju Çolak, Victor Osimhen ve Mauro Icardi'yi kıyasladı Tanju Çolak, Victor Osimhen ve Mauro Icardi'yi kıyasladı

"Benim bildiğim adele sakatlaığı öyle kolay kolay geçmez. O sakatlık geçecek, depar atma pozisyonuna gelecek, hazır duruma gelmesi derken Icardi 6.haftadaki Fenerbahçe derbisine yetişemez. Oynasa bile bir şey yapamaz, katkı veremez. Wanda Nara'yla sorun var dedim inanmadınız. Halen de sıkıntıları var. Aklı sahada değil."

"2 PENALTI DA YANLIŞ"

"Hakemin Adana Demirspor'a verdiği 2 penaltı da yanlış karar. Galatasaray'ın penaltısı ve kırmızı kart doğru ondan yana sorun yok."

"BU GALİBİYET YANILTMASIN"

"5-1'lik bu galibiyet asla Galatasaraylıları yanıltmasın. Halen Okan Buruk'un savunmasında sıkıntılar var çözüm bulamadı. Defans oyuncuları tehlikeli işler yapıyor. Açık alan veriyorlar. Sen bu halinle Fenerbahçe'yi yenemezsin. Tamam Fenerbahçe de iyi oynamıyor ama savunması iyi, diri kalıyorlar sahada. Bak senin takımın son yarım saatte düştü oyundan. Şikayetçi de oldun zaten."

"TFF'YE SESLENİYORUM..."

"Buradan TFF'ye sesleniyorum. Eğer bu lig böyle devam edecekse lütfen play-off sistemini getirin." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı