FUTBOL

Ertem Şener'den Yunus Akgün tepkisi: "Bekleyemediniz mi?"

Beyaz TV spor müdürü Ertem Şener, Galatasaraylı Yunus Akgün'ün PFDK'ya sevk edilmesine sert tepki gösterdi.

Abone Ol

Ertem Şener, Yunus Akgün'ün PFDK'dan herhangi bir ceza almayacağını söyledi.

MERT HAKAN VE ROSİER ÖRNEĞİ

"Ben hakikaten hayret ediyorum. Galatasaray'ın Elfsborg maçından önce bu sevk açıklandı. 24 saat bekleyemediniz mi, ne gerek vardı? Ben buradan ceza gelmez diyorum. Biz de Beyaz TV'de 'Vahap Beyaz, Ahmet Çakar' bestesini dinletiyoruz ama Galatasaray kısmını bipliyoruz. O zaman Mert Hakan ve Rosier'e de ceza verecektiniz. Bir de tedbirli sevk yapmışlar. Hiçbir mantıklı tarafı yok. Ceza geleceğini de sanmıyorum."

HÜSEYİN YÜCEL'E TEPKİ

"Ben Beşiktaş başkanı Hasan Arat'ın sükunetle açıklama yapmasını beklerdim. Özellikle Dursun Özbek'in geçen haftaki ziyaretinden sonra böyle bir hamle yakışırdı. Kınama olabilir ama ikili ilişkilerin bozulmaması adına pozitif açıklama yapılırdı. Ayrıca ben Beşiktaş'a küfür edildiği yeri de duymadım. O zaman Beşiktaş yöneticisi Hüseyin Yücel de 'Avrupa Fatihiymiş Galatasaray' bestesinin başını söylemeyecek. Biz o bestenin devamını bilmiyoruz muyuz?"

"GALATASARAY'I ZORLAYACAKLAR"

"Galatasaray'ın Beşiktaş derbisi öncesi Elfsborg maçı zorlu geçecektir. Kapanan, hızlı çıkan ve katı bir takımdan bahsediyoruz. Geçiş hücumlarını iyi yapıyorlar. Galatasaray'ı bence oldukça zorlayacaklar. Okan Hoca'nın dersine iyi çalışması gerekiyor. Galatasaray bana göre sezon başındaki 5-0'lık Beşiktaş yenilgisinden dolayı büyük yaralar aldı. O yara yüzünden Young Boys'a elendi. Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yendikten sonra her şey unutuldu gibi oldu. Galatasaray'ın hem Avrupa hem de ligde nereye evrileceğini gösteren müsabakalar oynanacak." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }