FUTBOL

Bülent Timurlenk: "Bu maçın kaybedeni Okan Buruk"

Sports Digitale yorumcusu Bülent Timurlenk, Galatasaray'ın Elfsborg'u 4-3 yendiği maçtan sonra Okan Buruk'u eleştirdi.

Abone Ol

Bülent Timurlenk, Okan Buruk'un yardımcısı İrfan Saraloğlu'ya da serzenişlerde bulundu.

"BOŞ TARAFINDAN BAKMAK LAZIM"

"Galatasaray'ın bu oyunu ve bu 3-5-2 dizilişinin ne ligde ne de Avrupa'da elle tutulur hiçbir şeyi yok. Bence bardağın boş tarafından bakmak lazım. Galatasaray'ın tek kazanımı 3 puan oldu. İkili averajın bu kadar önemli olduğu bir Avrupa kupasında 3-0'dan farkın kapanmaması gerekiyordu."

"HİÇBİRİSİNİ ANLAMADIM"

"Bu akşamın tek kaybedeni Okan Buruk. Çünkü oyun adına sürdürebilirlik anlamında çok fazla bir şey göremiyorum. Galatasaray'ın ilk değişiklik dakikasına bakın 74. 3-1 olduğu zaman Kerem Demirbay'ı alabilirdin, derbiyi düşünerek Icardi'yi erkenden alabilirdin. Sonraki yapılan değişikliklerin hiçbirisini anlamadım."

"7 DAKİKA SÜREBİLİR Mİ?"

"Artık Okan Buruk'un yanında duran İrfan Hoca'nın varlığını sorgulamaya başladım. Siz ikinci adam olarak sürekli birinci adamı sorgulayacaksınız. Bir değişiklik 7 dakika sürebilir mi? 60.dakikada artık Icardi'nin dili dışarı çıkmaya başladı. Aynı teknik ekip, 3-3'lük Kasımpaşa maçında tüm değişiklik hakkını 74.dakikada tüketti. 8 de uzatma verildi. Galatasaray'da bir sakatlık yaşansa kalan 24 dakikayı 10 kişi tamamlayabilirdi." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }