Ahmet Çakar, Galatasaray'ın oynadığı futboldan memnun kaldığını belirtti.

"OKAN BURUK EFSANE OLAMAZ"

"Bana göre Okan Buruk hiçbir zaman efsane olamaz. Mesela Mustafa Denizli de bana göre efsane değil, Ersun Yanal hiç değil. O ışığı vermiyor. Fatih Terim 80 milyona göre efsane ama bana göre değil. Saha dışı olayları ve bu son Seçil Erzan skandalı karizmasını çizdirdi."

Elfsborg'un kalecisinden Galatasaray taraftarına övgüler Elfsborg'un kalecisinden Galatasaray taraftarına övgüler

"KONSANTRASYON EKSİKLİĞİ YAŞIYOR"

"Kasımpaşa, Rigas ve Elfsborg maçlarına baktığımız zaman Galatasaray sürekli öne geçtiği skorlarda oyunu veriyor veya kontrolü kaybediyor. Burada iki tane ihtimal var. Ya Okan Buruk ve bazı uluslarası oyuncular bahis mafyasının köpeği olmuş ya da kosantrasyon eksikliği yaşıyor. Çünkü maçların skorları ilk yarıdaki gibi olmuyor."

"PARA CEZASI VERİLİR"

"Hangi futbolcu olursa olsun bu Yunus Akgün için de geçerli sosyal medya paylaşımlarına dikkat edecek. Paylaşımı hukuksal olarak bir sorun teşkil etmez ama bu işin bir de spor hukuku var. Sosyal medyayı doğru kullanmak gerekiyor. Ben men alacağını düşünmüyorum, para cezası verilir. Ayrıca TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bazı şeylere dikkat etmeli. Önüne gelen odasına geliyor. Dün Acun Ilıcalı bugün Beşiktaş yönetimi."

"REAL MADRİD KARŞISINDA 3-0 ÖNDE OLSA..."

"Ayrıca şunu görüyoruz ki Osimhen ve Icardi yan yana oynadığı zaman orta sahada boşluk veriyorlar. Avrupa'nın büyük maçlarında ve derbilerde ikisini oynatmak sakıncalı bir durum. Takımda rehavet de görüyorum mesela Galatasaraylı oyuncular Real Madrid karşısında 3-0 önde olsa maçı vermez ama Rigas ve Kasımpaşa gibi küçük ölçekli takımlar karşısında skoru verebilir bence sorunun temel noktası rakibi küçümseme. Başka bir şey değil. Genel olarak Elfsborg karşısındaki Galatasaray'dan ben memnun kaldım. Biraz daha becerikli olsalar 8-9 olabilirdi."

"FENERBAHÇE DE YAPIYOR AMA..."

"Ben şunu gördüm ki Galatasaray'ın üzerine giden takım skoru bulabiliyor ve oyununu bozabiliyor. Anadolu takımları bence korkak oynayarak yanlış yapıyor 2-0 da yenilsen 5-0 da yenilsen 3 puan kaybedeceksin. Ne fark ediyor? En iyi yabancı stoper Sanchez ve en iyi yerli stoper Abdülkerim sende, en iyi 6 numara Torreira da sende fakat takım yerleşme hatası, hamle hatası ve yer alma hatası yapıyor. Galatasaray'ın yaptığı hataları Fenerbahçe de yapıyor ama Galatasaray bunu kompanse edebiliyor. Fenerbahçe bazı hataları tekrarlıyor. Okan Buruk bunun üstesinden gelebiliyor, Mourinho gelemiyor." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı