Semih Şentürk, Galatasaray'ın Elfsbor galibiyetini ve Pazartesi günü Beşiktaş'la oynayacağı derbi müsabakasını da değerlendirdi.

"GERİYE DÖNÜŞLERDE SIKINTI ÇEKİYORLAR"

Ahmet Çakar: "Icardi ve Osimhen yan yana oynadığı zaman..." Ahmet Çakar: "Icardi ve Osimhen yan yana oynadığı zaman..."

"Galatasaray takımında rehavet var. Öne geçiyorlar ve skoru koruyamıyorlar. Daha önce Rigas ve Kasımpaşa maçlarında gördük. Ayrıca geriye dönüşlerde sıkıntı çekiyorlar. İleride Osimhen, Sara, Yunus ve Mertens kaldığı zaman defansta az adamla yakalanıyorlar."

"ESKİ SİSTEM DEVAM EDECEKTİR"

"Galatasaray, Osimhen ve Icardi'nin sahada olduğu denklemde çok pozisyon veriyor. Özellikle Beşiktaş ve Tottenham karşısında böyle oynamaz diye düşünüyorum. Derbide eski sistem 4-2-3-1 devam edecektir. Hoca ilk olarak yine Mertens'i yazacaktır. Osimhen ilk 11 oynar, Icardi de yedek bekler diye düşünüyorum."

"OKAN HOCA'YA SADECE..."

"Bu ligde nasıl hocalık yapacaksın? Galatasaray namağlup ligde lider. UEFA Avrupa Ligi'nde de 3 maçta 7 puan almış. Daha önünde maçlar var. Eğer oyuncular rehavete giriyorsa Okan Buruk ne yapsın, sahaya mı girsin? Keşke Fenerbahçe böyle gitse de biz Mourinho hakkında konuşsak. Kulağımıza geliyor, Samandıra'da havalar hiç iyi değilmiş. Okan Hoca'yı sadece değişikliği geç yapma konusunda eleştirebilirim, 70 küsür dakika beklememeli. O kadar. Başka da bir şey yok. İlerde hatası olursa da eleştiririz." ifadelerini kullandı.

okan-buruksa

Editör: Berksan Sabancı