Ali Ece, Cim-Bom'un transfer gündemine düşen futbolcuları da değerlendirdi.

"HEP AYNI İSİMLER DOLAŞIYOR"

"Sayın Dursun Özbek ve transferden sorumlu yöneticiler diyor ki, 'Transferler kampa yetişecek' Galatasaraylı muhabirler de 'Transferler kampa yetişmeyecek, daha iyisi için uğraşılıyor' gibi ifadeler kullanıyor. Bakın burada büyük bir iletişimsizlik var. Taraftar resmi açıklamaya mı güvenir yoksa haber verdiğiniz gazetecilere mi? Bir karar verin. Mesela bunu Galatasaray'da Erden Timur çok iyi yapıyordu. Nerde, ne zaman hangi tonda konuşulması gerektiğini iyi biliyordu. Okan Buruk hiç transferden yakınmıyordu. Sportif A.Ş'de yerine gelen sayın İbrahim Hatipoğlu beyfendi bu konuda biraz eksik kalıyor. Onun şanssızlığı da Erden Timur gibi bir yöneticiden sonra böyle bir görev alması. Transferde bakıyorum hep aynı isimler dönüp dolaşıyor. Hedefinizde başka oyuncular yok mu, sizin scout ağınız yok mu? Önersinler, izleyin, hoca da beğensin getirin takıma. Biraz risk alın. Scout transferleri hep Galatasaray'a başarı getirdi."

"GEDSON'UN SKORER HALİ"

"Orta sahada iki isim geçiyor. Manchester United'tan Scott McTominay ve Zenit'ten Wendel. McTominay kendi sahasından çok rakip yarı sahada oynamayı seven, basan bir oyuncu. Kadıköy'de, Anadolu takımlarıyla, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığın maçlarda hep bu tarzı uygular ama senin ihtiyacın bu mu? Üstelik İngiltere'de yüksek maaş alıyor. Vergileri felan da düşür yine senden 4-5 milyon Euro maaş ister yani. Bana göre Galatasaray'ın orta sahada dönen topları alan, Torreira'yı rahatlatan, oyunu iki yönlü oynayabilen birisine ihtiyacı var. O isim Zenit'ten Wendel işte. Gedson'un skorer hali diyebiliriz kendisi için. Kolay transfer olmaz ama onu söyleyeyim."

OĞUZ AYDIN YORUMU

Galatasaray - Esenler Erokspor maçı hangi kanalda? Galatasaray - Esenler Erokspor maçı hangi kanalda?

"Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın elinden aldığı Oğuz Aydın için söylenen rakamlar biraz fazla. Çünkü yabancı kuralı saçmalığı devam ediyor. Umarım Mehmet Topuz gibi olmaz. Eğer Galatasaray, Barış Alper veya Kerem Aktürkoğlu'nu kaybederse yerini yerli anlamda dolduramaz." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı