Batuhan Karadeniz, Sarı-kırmızılıların yeni transferlerden çok, mevcut kadrosunu koruması gerektiğini belirtti.

Abdülkerim Durmaz'dan Galatasaray yorumu: "Şüphelerim var" Abdülkerim Durmaz'dan Galatasaray yorumu: "Şüphelerim var"

"GALATASARAY İYİ Kİ ALMAMIŞ"

"Bu Oğuz Aydın'da ne var? Abarttınız abarttınız köpürttünüz adamı sonunda 4 büyüklerden birine transfer oldu. Ben Alanyaspor'da izledim. Görüntüsü tamamen Anadolu takım topçusu. Benim anlamadığım Galatasaray'da bir ton kanat var. İyi ki almamış. Kerem, Ziyech, Barış ve Yunus da geldi. Daha ne istiyorsunuz kardeşim? Senin önceliklerin başka."

"HAKSIZLIK YAPMASIN"

"Galatasaray'ın yapması gereken 3 tane nokta atışı takviye var. Başka da bir şeye ihtiyacı yok. Galatasaraylılar haksızlık yapmasın. Oturmuş kadro var. Geçen sene bir kamyon adam aldınız hangisi tuttu? Sanchez ve Kerem Demirbay dışında çok iyi dediğin transferler olmadı. Şu yönetimi de baskıya felan almayın. 2 sene şampiyon olmuş adamları biraz tolere edin."

"ICARDİ BUNALIMDA"

"Ben futbolcudan anlarım. Icardi bunalımda, kısa sürede bu kadar kilo vermesi de hiç iyi bir şey değil. İnşallah gol vuruşlarına ve bitiriciliğine yansımaz. Icardi, Galatasaray'ın yüzde 60'ı demek. Tutukluk yaparsa kötü olur. Wanda Nara'yla arası iyi değil. Bu sefer düzelecek gibi de değiller." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı