FUTBOL

Volkan Demirel: "Galatasaray derbide buna dikkat etmeli..."

Spor yorumcusu Volkan Demirel, Galatasaray'ın Antalyaspor galibiyetini ve önümüzdeki hafta Beşiktaş'la oynayacağı derbi karşılaşması hakkında konuştu.

Abone Ol

Volkan Demirel, Galatasaray ve Fenerbahçe arasındaki farklardan da bahsetti.

"BENCE ROTASYON YAPACAK"

"Elfsborg ardından Beşiktaş derbisi var. Bence Okan Hoca Elfsborg karşısında rotasyon yapacak."

"YUNUS AVRUPA'YA GİDER"

"Bu sezon Galatasaray'ın çıkış yapan futbolcusu Yunus Akgün olarak gözüküyor. Çok istekli ve arzulu. Hızı, sürati ve çalım becerisi çok iyi. Bu şekilde devam ederse Avrupa'ya gider."

"BİTİRİCİLİK FARKI"

"Galatasaray'da Icardi'ye bakıyorsun 6-7 km koşmuyor ama pozisyona giriyor atıyor, Osimhen girer girmez atıyor, Icardi'ye bakıyorsun öyle bir enerjisi var ki korner bayrağından pozisyon çıkarmaya çalışıyor. Fenerbahçe ise hem bu kadar pozisyona giremiyor hem de kaçırıyor. İki takım arasında bitiricilik farkı var."

"GEÇİŞ OYUNU SORUNU VAR"

"Galatasaray ve Beşiktaş derbisi iki takımın da Süper Lig'de nereye evrileceğini bizlere gösterecek. Özellikle Galatasaray'ın geçiş oyunu sorunu var. Derbide buna dikkat etmeliler. Kasımpaşa maçında bunu gördük. Topa sahip olan taraf Galatasaray olacaktır, Beşiktaş ise geçiş oyunu deneyecektir. Eğer Galatasaray gol bulamazsa Beşiktaş kazanır. Erken gol oyunun seyrini tamamen değiştirir. Sol bekte Jakobs 4-5 hafta yok diyorlar, bence Jelert oynamaz. Berkan Kutlu şans bulacaktır." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }