FUTBOL

Serhat Ulueren: "Galatasaray'a aşık olmuş, parayı seçmez"

Telegol programının moderatörü Serhat Ulueren, Galatasaray camiasındaki son gelişmelerle ilgili konuştu.

Abone Ol

Serhat Ulueren, Sarı-kırmızılıların yükselen yıldızı Victor Osimhen'e de övgüler sarf etti.

"YARI FİNAL YOLU ÇIKABİLİR"

"Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde Elfsborg ve Tottenham'la karşılaşacak. Olur da bu iki maçtan 6 puan alırlarsa, Yarı Final yolu çıkabilir. Kadrosu zaten kaliteli, iyi bir puan ve fikstür avantajıyla her şey düşünülebilir."

"DURSUN ÖZBEK BÜYÜK İŞLER YAPIYOR"

"Burada Dursun Özbek ve İbrahim Hatipoğlu'nu zaman zaman eleştirdik ama bence özellikle Başkan büyük işler yapıyor. Yıldızlar geliyor-gidiyor yüksek paralar dönen bütçeyi idare etmek hakikaten kolay değil. Sen verme bakayım onların maaşını böyle oynarlar mı? Ayrıca Erden Timur efsanesinin de bittiğine şahit oluyoruz. Her geçen gün daha da az konuşulacak."

"BU ÇOCUK AŞIK OLMUŞ"

"Ben Osimhen'in Galatasaray'ı sevdiğine şurada kanaat getirdim 'Icardi Galatasaray efsanesi' dedi. Bak bunu kolay kolay kimse demez. 100 milyon Euro'luk adamsın, Avrupa'nın en iyi 5-10 forvetinden birisi olarak gösteriliyorsun. Ego olmaması güzel bir şey. Okan Hoca'ya da 'Baba' yakıştırması yapıyor. Bence bu çocuk Galatasaray'a aşık olmuş. Sezon sonunda kolay kolay Galatasaray'dan kopamaz. Parayı seçmez. Real Madrid, PSG gibi takımlar isterse o ayrı tabii." ifadelerini kullandı.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }