Kaya Çilingiroğlu, Galatasaraylı Barış Alper Yılmaz'a da bazı uyarılarda bulundu.

"BEN ÇİFT FORVET OYNARIM"

"Hadi rakipler önde bassın bakalım Galatasaray'a karşı ne olacak? Galatasaray'ın hücumda tehlikeli silahları var, 2-3 top yaparak golü bulabilir. Ben içerdeki maçlarda çift forvet oynatmayı denerim. Bal gibi de olur. 3-5-2 denenebilir. Kaan Ayhan zaten sağ bekte sağ stoper gibi oynuyor. Abdülkerim biraz iyi değil. Onun toparlaması lazım."

SARA VE JAKOBS SÖZLERİ

Evren Turhan: "Galatasaray'ı kimse yenemez" Evren Turhan: "Galatasaray'ı kimse yenemez"

"Sara bence mükemmel oyuncu. Box to box diye tabir ettiğimiz orta saha kavramına uyuyor. Mükemmel atletizmi var, çok iyi fiziği var, savunması da iyi. Jakobs da öyle. 2012'den sonra ilk kez Galatasaray'da böyle bir sol bek gördüm. Sürati ve çabukluğu çok iyi, ayağı temiz. Savunmasını da beğeniyorum. İkili mücadelelerde rakibi ısırıyor. Bence sol bek işini de hallettiler."

"KENDİSİNİ HİÇ KONUŞMAYACAĞIZ"

"Galatasaray kadrosuna bakınca şunu gördüm, Kerem Aktürkoğlu bu takımda daha iyi oynarmış. Defansa katkısı, bitmeyen enerjisi, hiç sakatlık yaşamaması, mental olarak asist yapmayı ve gol atmayı becermesi harikaydı. Bir türlü seyirciyle anlaşamadı. Görürsünüz Barış Alper bu kafayla devam etsin. 2-3 sene sonra kendisini hiç konuşmayacağız. Çünkü bu tarz adamlar çok geldi geçti Türk futbolunda. Kerem Aktürkoğlu olmak kolay değil." dedi.

Editör: Berksan Sabancı