Gökmen Özdenak, Galatasaray eski Başkanvekili Erden Timur'la ilgili de konuştu.

"GALATASARAY İÇİN KOLAY DEĞİL"

beIN Sports trio, Icardi'nin pozisyonuna 'Penaltı' dedi beIN Sports trio, Icardi'nin pozisyonuna 'Penaltı' dedi

"Türk takımlarının 3 günde bir maç oynaması zor. Bu sene hem Avrupa'da hem de ligde başarı Galatasaray için kolay değil. Bana göre Avrupa Ligi'nde Çeyrek Final bile başarı olarak kabul edilebilir."

"ERDEN TİMUR KENDİ KENDİNİ BİTİRDİ"

"Galatasaray'ın eski yöneticisi Erden Timur'la ilgili de konuşmak istiyorum. Kendi kendini bitirdi. Şahsını kulübün üstünde gördü, başka toplara girdi. Artık popülerliğini kaybetti diyebilirim."

"OSİMHEN'İ İSTEYECEKLER"

"Bir iddiam var. Fenerbahçeli yöneticiler, devre arasında Osimhen'i Napoli'den isteyecekler ve almaya çalışacaklar. Başarılı olamazlarsa sezon sonunda görüşme yapacaklar. Çünkü Osimhen, Galatasaray'ı çok başka bir seviyeye çıkarttı. Mourinho'nun da kendisini sevdiğini biliyorum."

"90 DAKİKADA 5-6 TOP KAYBETTİ"

"Yunus Akgün'ün olağanüstü gayreti vardı, bence Kerem Aktürkoğlu'nu aratmıyor. Geçen senelerde Kerem-Icardi bağlantısını izlemiştik şimdi Yunus-Icardi bağlantısını izliyoruz. Abdülkerim Bardakçı'nın kendisine yakışmayan performansı var. 90 dakikada 5-6 kez top kaybetti. Hepsini Sanchez telafi etti. Ondan sonra kesik yediğiniz zaman ağlamayacaksınız." sözlerine yer verdi.

Editör: Berksan Sabancı