Serdar Ali Çelikler, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e ayrı bir parantez açtı.

"MUHALEFETİ SUSTURDULAR"

"Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve yönetimine tebrikler. Bize Osimhen gibi yıldızı izlettikleri için. Ayrıca camiadaki muhalefeti susturdular, bastırdılar. Yeniden birleştirler. Bunları idare etmek kolay bir iş değil. Bunun dışında diğer Başkanlara da saygınlık gösteriyor. Çağrıldığı açılışlara, davetlere gidiyor. Rahmi Bey'le ilişkisi çok iyiydi. Kulüpler Birliği toplantılarına da sürekli katılım sağlıyor."

Okan Buruk: "Geçmişe değil, geleceğe bakıyoruz" Okan Buruk: "Geçmişe değil, geleceğe bakıyoruz"

dursun-soam

"AĞIR FAVORİ"

"Galatasaray-Beşiktaş derbisinde ağır favori tartışmasız Galatasaray. Ben olsam ilerde Osimhen ve Mertens'le başlarım. Osimhen Beşiktaş'ın savunmasını yorar, ileriye çıkarmasını engeller. Böylelikle Beşiktaş geçiş hücumu yakalayamaz. Beşiktaş kendi kalesine yakın oynamaya başladığı zaman sıkıntı yaşayabiliyor. Sanchez'in tek dezavantajı savunma arkasına top kaçırabiliyor ama onu da Beşiktaş'ta yapabilecek oyuncu sayısı az."

Osim Idmans

"DRAMATİK SAKATLIK YAŞAMADIĞI SÜRECE..."

"Galatasaray'ın en önemli fark yaratan faktörü Victor Osimhen. O oynadığı zaman rakip savunma öne çıkamıyor. Icardi olunca çıkabiliyorlar, 3-3'lük Kasımpaşa maçında gördük. Eğer Galatasaray'da Osimhen, Icardi ve Muslera dramatik sakatlık yaşamadığı sürece yüzde 80 ihtimalle şampiyon olur ve 5.yıldızı takar. Kasım ortasına veya sonuna kadar uçağa binip yolculuk yapmayacaklar ligde. Sonra Bodrum'a gidecekler uçakla. Bu avantaj. Ligin ikinci yarısında daha çok deplasmana gidecekler. Bence çok büyük problem değil. Sara, Jakobs ve Osimhen gibi fizikli adamlar bizim ligimizde zorlanır çünkü onların temposunu düşürür. Tadic, Dzeko ve Icardi gibi oyuncular da sadece bizim ligimizde üst düzey performans gösterebilirler. Başka bir ligde fark yaratamazlar." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı