Ali Ece, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un muhtemel tercihleri hakkında konuştu.

"OSİMHEN LİVERPOOL'U ŞAMPİYON YAPAR"

"Liverpool'da Jota büyük sakatlık geçirdi. Arne Slot'un forvet sıkıntısı başladı. Osimhen, Galatasaray'dan Liverpool'a gitse şampiyon yapar. O derece etkili bir forvet."

"DURSUN ÖZBEK SAYGINLIK GÖSTERDİ"

"Geçen hafta Beşiktaş'ta bir açılış yapıldı, ben de oradaydım. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek hakikatan saygınlık gösterdi. Van Bronckhorst ile uzun uzun sohbet etti. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'la samimi görüntüler verdiler. Rahmi Koç'la buluştular. Bunları görmek güzel."

Samsunspor Başkanı, Galatasaray'a gözdağı verdi Samsunspor Başkanı, Galatasaray'a gözdağı verdi

dursun-haci

"DERBİDE FARKLI GALATASARAY GÖRECEĞİZ"

"Sezon başında 5-0 mağlup olan Galatasaray'dan farklı bir Galatasaray göreceğiz Pazartesi günü derbide. Bir kere berbat Nelsson olmayacak, Sallai geldi. Yunus da dahil oldu ilk 11'e. Bir tek Jakobs'un eksikliği hissedilir. Gidip geliyor, atlet ve çabuk bir bek oyuncusu. Okan Hoca'nın Mertens'ten kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum. 4-4-2 riskine girmez. Osimhen'i oynatıp Felix ve Emirhan'ı zorlar. Bu iki oyuncuyu da Osimhen'i tutamadığı için kimse bir şey diyemez. Adam haksız rekabet. Mertens de Galatasaray'da ilk 11 oynayacaktır." ifadelerini kullandı.

penalti-buruk

Editör: Berksan Sabancı