61 yaşındaki Portekizli teknik adam, ligdeki rakiplerine de gönderme yaptı.

"ŞAMPİYONLAR LİGİ'Nİ KAZANAMAZDIK"

"Ekonomik olarak kaybettik ama şu da bir gerçek ki zaten Şampiyonlar Ligi’ni kazanamazdık. Avrupa Ligi'ne gidiyoruz ve Avrupa Ligi için de  ‘eğer’ diyorum ama devamını söylemek istemiyorum. Eğer ile ilgili cümlemin devamını merak ediyorsanız Roma-Sevilla finalini izlemenizi öneriyorum. O zaman eğer demenin ne demek olduğunu anlarsınız."

"DAHA FAZLA MAÇ OYNANACAK"

"Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatları niye böyle bilmiyorum. Ama adapte olmamız gerekiyor. Daha fazla maç oynanacak. Umarım Süper Lig'deki rakiplerimiz Beşiktaş, Trabzonspor, Galatasaray için de aynısı olur. Avrupa'da devam edip 8 maçı oynarlar."

"NEDEN PENALTI OLDUĞUNU HAKEM BİLİYOR"

"Penaltı ile ilgili hiçbir şey demesem benim için daha iyi çünkü son zamanlarda benim başıma gelen diğer olaylara baktığımda veya Avrupa Şampiyonası’nda olanlara baktığımızda şunu söyleyebilirim ki neden penaltı olduğunu sadece hakem biliyor. VAR’daki hakem ve UEFA’daki uzmanlar biliyor. Tek bildiğim şey takımımla gurur duyuyorum. Taraftarlarımızın reaksiyonları da şunu gösterdi ki takımın elinden gelenin en iyisini yaptığını gördüler."

KARİYERİNDE İLKİ YAŞADI

Jose Mourinho, Avrupa kupaları kariyerindeki altıncı ön eleme eşleşmesinde ilk kez tur atlayamadı.

Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray, Fenerbahçe'ye 5 atacak" Rasim Ozan Kütahyalı: "Galatasaray, Fenerbahçe'ye 5 atacak"

AVRUPA LİGİ'NE KATILACAKLAR

Sarı-lacivertliler, bu sezon Avrupa kupalarında yoluna UEFA Avrupa Ligi Grup aşamasından katılım gösterecekler.

Editör: Berksan Sabancı