Serhat Akın, Galatasaraylı Mauro Icardi'nin paylaşımları hakkında da konuştu.

Mauro Icardi'den Okan Buruk'a çağrı! Belgeli paylaşım... Mauro Icardi'den Okan Buruk'a çağrı! Belgeli paylaşım...

"BEN O ŞARKIYI KULAĞINIZA TIKARIM"

“Lille kulübü, maçtan önce TikTok hesabından Galatasaray marşı çalıyor, Aşkın Olayım felan çalıyor. Kimsiniz siz lan? Ben o şarkıyı kulağınıza tıkarım sizin. Şunu yapamayacak Fenerbahçe yönetimi o koltukta durmasın. Rakiplerin seninle evire çevire dalga geçiyor. Sen olanları seyrediyorsun, hiçbir şekilde karşılık vermiyorsun. Ben iddia ediyorum maçtan sonra bir iki kadeh bir şey içip hiçbir şey olmamış gibi yollarına devam edecekler.”

"ICARDİ'YE SAYGI DUYARIM"

"Icardi, Fenerbahçe'ye gönderme yapabilir. Yıldız futbolcudur saygı duyarım. Falcao hep sakatlanıyordu ben hiç dalga geçmedim. Türkiye'ye gelen büyük hoca ve yıldız futbolculara saygı duymamız gerekiyor. Icardi senin düşmanın değil, asıl düşmanlar içerde. Fenerbahçe'nin bu dost görünen düşmanlardan korkması gerekiyor. Ağızlarına veriyorlar mamalarını istedikleri gibi konuşuyorlar. Doğruları söylemek yok. Sadece işine geldikleri gibi konuşuyorlar. Yöneticiler desen sadece kendi şahsi çıkarları için oradalar. Ama ben şimdi Icardi'yi 6.haftadaki Kadıköy derbisinde de göreceğim. Bakalım o işler paylaşım yapmakla mı oluyor yoksa sahada gücünü göstermeyle mi oluyor. Bunlar önemli şeyler. Taraftara oynamak basit bunu oturduğun yerden yaparsın."

"SUÇLU MOURİHO DEĞİLDİR

"Fenerbahçe'nin Lille'e elenmesinde suçlu Mourinho değildir. Bu kadar eksiğe rağmen Fenerbahçe, Lille'i ezmeyi başardı. Bu yönetimin en az orta sahaya 2 takviye yapması gerekiyordu. 1 tane adam alsalar iş çoktan bitmişti. Mourinho ayarında bir hoca getiriyorsun yıllık 15 milyon Euro para veriyorsun ama Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyorsun. Ne anladım ben bu işten? Bırakın İsmail Kartal devam etseydi o zaman bize macera yaşatmasaydınız. Niye yaptı? Çünkü seçimi kazanmak için. Asbaşkanı Acun Ilıcalı ne dedi? 'Tarihinin en iyi kadrosu geliyor' ben ortada bir şey göremiyorum. Tarihinin en iyi kadrosunda Fred'in alternatifi olmaz mı?" şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı