FUTBOL

Erden Timur: "Şampiyonluk hakkımız"

Galatasaray Sportif A.Ş Başkanvekili Erden Timur, 23.şampiyonluğunun ardından açıklamalarda bulundu.

Abone Ol

İstanbul'a indikten demeçler veren Timur, duygularını paylaştı.

"ÇOK ZOR ŞAMPİYONLUKTU"

"Vallahi çok zor şampiyonluktu. Şöyle söyleyeyim, bence tarihteki en zor şampiyonluklardan birisiydi. Çünkü, tam böyle kusursuz fırtına denir ya.  Transferin yarısında seçim oldu. 4 Temmuz'da başlangıç listesi vardı. Diğer rakiplerimiz 80 puan üzerinde. Herkes şampiyonluk kazanacak puan almış durumda. Genel olarak Galatasaray tarihinin açık ara en az gelirinin olduğu, gelirsiz bir sene."

"SAMİMİYET VE SEVGİ"

"Buna inandırmak ne kadar kolay bilmiyorum ama iyi insanları toplayınca her şey oluyor. Sevginin girmeyeceği kalp yok. O kadar insanı, Mauro'yu, şunu, bunu ikna etmemizin tek sebebi samimiyet ve sevgi."

"EMEK, ÇABA ÇOK BÜYÜK"

"Romantik laflar gibi gelebilir ama inanın emek, çaba çok büyük. Nasıl bir şey yaşandığını anlatamam.  Yüzde 70'inde 75'inde son 11 ayın gece 3-4'e kadar çalışıldı."

"ŞAMPİYONLUK HAKKIMIZMIŞ"

"Hep iyi insanlar. Hakkımızsa şampiyon olalım demiştim, hakkımızmış demek ki. Çok zordu. İyi insanlarla, güzel gönüllerle kazanıldı."

"HERKESİN ÇOK BÜYÜK PAYI VAR"

"Her şeyi hep birlikte yapıyoruz. Okan Hoca'nın, teknik heyetin, mutfaktaki ablalara kadar, başkanımız, yönetimimiz herkesin çok büyük emeği var."

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }