FUTBOL

Ahmet Çakar: "Galatasaray'a karşı bir yapı oluşmaya başladı"

BTV yorumcusu Ahmet Çakar, Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'ın Antalyaspor'u deplasmanda 3-0 yendiği maça dair tespitler yaptı.

Abone Ol

Ahmet Çakar, TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Okan Buruk'u hedef almasını doğru bulmadı.

"OKAN BURUK KENDİNE GELİYOR"

"Son 15 gündeki Okan Buruk'u izlediğimde şunu söyleyebilirim yavaş yavaş kendine geliyor. Demeçleri ve hareketleri çok yerinde. Öfke ve reaksiyonlarında biraz daha kendini kontrol edebiliyor. Kameralara bakıyor, mikrofonları kontrol ediyor, artık basının eline koz vermiyor."

"TEK PROBLEMLİ İSİM ZİYECH"

"Harcanan paralar ve kadro kalitesine baktığım zaman bu Galatasaray, Avrupa Ligi'nde final oynamayı hedeflemeli. En büyük avantajları egosuz futbolculara sahip olmaları. Tek problemli isim Hakim Ziyech. Diğer taraftan yeni transfer Sallai iyi sinyaller verdi. Takıma katkı sağlayacak bir adama benziyor."

"ANTİ GALATASARAY LOBİSİ BAŞLADI

"Bugünden itibaren şuna emin oldum ki anti Galatasaray lobisi ve Galatasaray'a karşı değişik bir yapı oluşmaya başladı. Torreira'nin sarı kartı manasız, Icardi'ye buz gibi penaltı verilmedi. Şimdi gelelim TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na sen genel bir olgudan bahsedebilirsin ama bir kulübün teknik direktörüne gider yapamazsın. Ayrıca kanunen MHK'ye karışma hakkın yok. Sadece tavsiye verebilirsin. MHK, TFF'den bağımsız bir kuruluştur. O zaman Ali Şansalan'ı da ver Kadıköy'e bakalım verebiliyor musun?"

"GALATASARAY %60 ŞAMPİYON OLUR"

"Fenerbahçeliler kara kara düşünüyordur biz bu Galatasaray'ı nasıl durduracağız diye eğer Fenerbahçe başarısız olursa ilk Mourinho hedefe konur, ardından Acun Ilıcalı ve Başkan Ali Koç diye gider bu döngü. Mesela Beşiktaş kaybederse kimse Hasan Arat'ın kellesini alamaz, istifa diyemez gelir gelmez 2 kupa aldı, transferleri tuttu. Bir şans daha verilebilir ama Fenerbahçe kırılma yaşar. Eğer Galatasaray, önümüzdeki hafta Beşiktaş'ı yenerse yüzde 60 şampiyon olur." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }