Zeki Uzundurukan, Sarı-kırmızılılardaki çözülmesi gereken sıkıntılardan bahsetti.

"KİBİR HAKİMDİ"

"Galatasaray camiasında bu sezon tamamen kibir hakimdi. Dursun Özbek 'Artık kupa değişsin, yenisini alalım' dedi. Okan Hoca sürekli yukardan konuştu. Avrupa'da rakibini küçümsediler ve sonuç kaçınılmaz oldu."

"BİRAZ FARKINA VARDI"

"Okan Buruk Azeri hakem istedi. Olacak iş değil. Sen Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorsun. Nasıl böyle bir açıklama yapabilirsin? Davinson'u özlediğini söylüyorsun. Geçen sene Nelsson'la şampiyon oldun. Nerede olduğunun farkında değildi. Allah'tan son açıklamasında biraz farkına vardı."

"50 MİLYON EURO HARCADILAR"

"Galatasaray, Sara ve Jelert'e toplam maaşlarla birlikte 50 milyon Euro harcadılar. Okan Hoca bu iki transfere de onay vermedi. Sen Jelet gibi sıradan adama 1 milyon Euro küsür maaş veriyorsun. 800 bin Euro maaş alan Kerem Aktürkoğlu alınmayacak mı? Hazır olmayan adamlara bu kadar para verilir mi? Allah akıl fikir versin. Fenerbahçe en iyi adamı Ferdi'yi sattı. Galatasaray 2 sene üst üste şampiyon olmasına rağmen futbolcu satamıyor."

Mehmet Ayan yönetimi eleştirdi: "Çenenizi tutun kardeşim" Mehmet Ayan yönetimi eleştirdi: "Çenenizi tutun kardeşim"

"İMAJ HAKLARI ÖDENMİYOR"

"Ciddi sıkıntılar var. Galatasaray'da Icardi'nin imaj hakları ödenmiyor. Bence artık transfer yapmasınlar yoksa kulüp büyük zarara girer. Sonraki yönetimi zor durumda bırakırlar. Hoca yalnız kaldı Florya'da. Futbolcular da zıvanadan çıktı. Muslera normalde o hareketi yapacak bir insan değildi. Bir an önce Abdürrahim Albayrak gelmesi lazım. Hocaya ve oyunculara ağabeylik yapması gerek." dedi.

Editör: Berksan Sabancı