Tugay Kerimoğlu, Okan Buruk'un hatalı tercihlerinden de bahsetti.

"GALATASARAY DENGESİZ ŞEKİLDE..."

"Ben ilk 11'lere baktığım zaman Galatasaray'ın eleneceğini hissettim. Jelert'in olduğu ortamda Barış Alper tercihi yanlıştı. Kaan elinden geleni yaptı. Nelsson top çıkarmakta zorlanıyor sürekli aynı yerlere atmaktan rakip savunma çok rahat yerleşti. Ağır kaldı. Galatasaray taraftarı yatsın kalksın Torreira'ya dua etsin. Sahanın genelinde her yerde vardı. Galatasaray'da ayakta kalan tek futbolcu. Buna sonradan giren isimler de dahil. Sara fiziksel olarak iyi değil. 7-8 haftası var. Ziyech'i oynatıyorsun ama kaleye gidemiyorsun, Kerem Aktürkoğlu ise tek başına bir şeyler yapmaya çalıştı hiçbir takım arkadaşıyla anlaşamadı. Gelelim çift forvete. İkisini aynı anda oynatman demek ilerleyen dakikalarda hamle yapma şansını kısıtladı. Belirli bir süre iyi oynadılar, belirli süre iyi oynamadılar. Maç bir başladı sanki son 10 dakika kalmış gibi Galatasaray dengesiz bir şekilde rakibinin üzerine gitti. Young Boys ise haddini bilerek oynadı. Panik oyunu vardı. Pas hataları yapıldı. Rakibin hücuma çıkışlarını faulle bile durduramadılar."

Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi" Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi"

TRANSFER ELEŞTİRİSİ

"Transfere 3-5 milyon Euro vermek artık çerez oldu. Çok para verince büyük yıldızmış gibi görüyoruz. Şimdi Şampiyonlar Ligi gitti 30 milyon Euro'dan oldunuz. Ona göre hamleler yapacaksınız."

"HER ŞEY DÜŞÜNÜLÜR"

"Oyuncu seni çözerse elinde oynatır. Eğer ortada kötü bir futbol varsa her şey düşünülür. Sabote etme veya başka durumlar. Bizde 2 sene üst üste şampiyon olan hoca karşısında kıyma makineleri çabuk devreye girdi. Hocanın da takımda istemediği oyuncular var. Ama ben takım arkadaşım olduğu için değil gerçekten Okan Hoca'nın bilgi ve tecrübesiyle takımı toparlayacağını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı