FUTBOL

Wilfired Zaha'dan ayrılık iddialarına cevap

Galatasaray'ın 31 yaşındaki Fildişili kanat oyuncusu Wilfired Zaha, Avusturya kampında demeçler verdi.

Abone Ol

Ajans 1905'e konuşan yıldız futbolcu, Galatasaray'da mutlu olduğunu söyledi.

"BİRÇOK KÖPEK BALIĞI VAR"

"Ben mükemmelletçiyim. İnsanlar bunu anlamalı. Bana, 'sürekli şikayet ediyorsun, söyleniyorsun' diyorlar ama hayır ben mücadele ediyorum. Maç içinde çok tutkuluyum ben. Dışardan farklı görüyorlar ama beni tanımak çok zor değil. Aynı zamanda herkese kendimi açmıyorum tabii ki onu da kabul etmem lazım çünkü diğer insanlar nasıl bilmiyorsun. Bu futbol sektöründe birçok köpek balığı var, benim kariyerim boyunca da birçok insanla tanıştım. Bazılarına çok yanlış bir şekilde gülümsedim ve ardından beni ısırdılar." 

"ROMA BİR GÜNDE İNŞAA EDİLMEDİ"

"Palace'da çok yorucu bir dönem yaşamıştım, sakatlandıktan sonra çok acele ettim ben hemen takımla oynayayım diye. Üst üste çok sakatlık geçirdim ben o zamana kadar hiç sakatlanmamıştım. Buraya geldim. Buradaki ilk maçlarımın birinde hamstringimde sakatlık vardı, maçı bitirdim çünkü oynamak istedim... Burada yüksek beklenti vardı tabii ki; burada da o oyuncu olmak için bu inşaa edilmesi gerekiyor. O özgüveni yakalayıp hocanızı da arkanıza aldığınız zaman beni sürekli çalım atıp şut atarken göreceksiniz. Roma bir günde inşaa edilmedi."

"MUTLUYUM"

"Şu anda daha mutluyum. İstanbul ne kadar gelişmiş olsa da güzel olsa da bazı geleneksel yönleri var tabii ki Londra daha hızlıydı. Ama şu an çok seviyorum. Eşim ve oğlum için inanılmaz güzel. Mükemmel bir hayat diyebiliriz. Bir sürü insan var 'go home' yazıyorlar. Bir sürü insan da var 'don't go' diyor. Hangisi isteniyor, hangisi istenmiyor arada kalıyorum." şeklinde konuştu.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }