Juventus, 2026'ya kadar sözleşmesi bulunan Fransız futbolcuya Ocak ayından itibaren bireysel antrenman yapmasına izin verecek. Buna karşılık kendisine forma şansı vermeyecek, yeni kulüp bulmasını talep edecek.

MENAJERLER ÖNERDİ

Paul Pogba'nın ünlü menajeri Rafaela Pimenta, şimdiden oyuncusuna takım aramaya başladı. İtalyan basınında çıkan haberlere göre Rus ve Arabistan ekipleri Pogba'nın durumunu yakından takip edecek. Ayrıca Türkiye'den Galatasaray'ın da oyuncuya ilgisinin olduğu belirtildi.

MAAŞ TALEBİNİ İNDİRECEK

Pogba, hali hazırda Juventus'tan yıllık 8 milyon Euro maaş alıyordu. Çizme basını 31 yaşındaki futbolcunun bundan sonraki durağında en fazla 4 milyon Euro maaş alabileceğini aktardı.

GALATASARAY'A GELMEK ÜZEREYDİ

Ahmet Çakar'dan Galatasaray yorumu: "Bunu da yenemiyorsan.." Ahmet Çakar'dan Galatasaray yorumu: "Bunu da yenemiyorsan.."

Deneyimli futbolcuyla geçen sezonun başında Galatasaray ilgilenmişti. Sarı-kırmızılı yetkililer, Pogba'yı sağlık testlerine sokmuş ancak olumsuz sonuçlar elde etmişti. Bunun üzerine transferden vazgeçildi ve o süreçten aylar sonra dopingten ceza aldığı açıklanmıştı.

Editör: Berksan Sabancı