47 yaşındaki futbol adamı, Galatasaray'ın ilk maçtaki eksiklerinden de bahsetti.

"OMURGASI ÇATLADI"

"Galatasaray'ın bildiğimiz klasik omurgası çatladı gibi oldu. Muslera sahada yoktu. Nelsson ve Abdülkerim son yılların en kötü maçını oynadı. Torreira bildiğimiz Torreira değildi. Mertens sahada yok, Icardi bir şekilde mücadele etmeye çalışıyor. Bunlar olmayınca takım ilk yarıyı 2-0 geride bitirdi. İkinci yarıda ise Şampiyonlar Ligi için Batshuayi attığı gollerle 'Devam' dedi. Maliyeti hep konuşuldu ama belki de attığı gollerle parasını çıkardı. Fenerbahçe'ye teşekkür etmek gerek. Jelert'in ise defans katkısının daha iyi olması lazım."

"DUBOİS VE KÖHN'LE OLACAK İŞ DEĞİL"

Emre Bol'dan Okan Buruk yorumu: "Kimse unutmasın..." Emre Bol'dan Okan Buruk yorumu: "Kimse unutmasın..."

"Eğer Galatasaray bu şekilde defans yapacaksa ikinci maçta yine aynı problemleri yaşamaya devam eder ve turu geçemez. Bundan sonraki maçın antrenmanlarına kadar defans çalışması ve bol taktik yapılması gerekiyor. Kaan ve Nelsson ikilisi stoperde olabilir. Sağ bekte belki Barış'ı görebiliriz. Dubois ve Köhn'le olacak iş değil. Acil beklere takviye yapman gerekiyor."

"RAMS PARK'DA ŞANSI YOK"

"Young Boys'un oynadığı futbolla Rams Park'da şansı yok ama futbol bu. Sürekli faul yapan bir takım. Vur-kır-parçala cümlesini bu kadar gerçekleştiren bir takım görmedim. Ayrıca çok fazla maçı soğuttular, sürekli kendilerini yere attılar."

"İŞLER DÖNER HABERİN OLMAZ"

"Bu arada hakeme değinmek lazım. Almanyalı hakem Daniel Siebert, Young Boys-Galatasaray maçını Almanca konuşulan bir yerde yönetti. Bu hakem kararıyla UEFA-FIFA, Türk takımlarını ne kadar Avrupa'da görmek istediklerini belli ettiler aslında. İsviçre bankalarla doludur. UEFA'nın merkezi orada. İşler döner haberin olmaz. Onlara karşı mücadele edeceksin, onları yeneceksin. Sahada yenmek kolay ama saha dışı etkenleri yenemezsen işin zor."

"HOCANIN KOLTUĞU SALLANMAZ"

"Galatasaray 2 sene üst üste şampiyon olduğu için takımda doymuşluk olabilir. Barış ve Kerem'in ilk geldiği sezona bakın. Aç oyuncular lazım Galatasaray'a. Şampiyonlar Ligi'ne veda ederlerse Okan Hoca'nın koltuğu sallanmaz. Fakat yönetimi, taraftarı ve camiayı üzer."

SARA'YA ELEŞTİRİLER

"Gabriel Sara, Young Boys karşısında Batshuayi'den sonra sahanın en iyisiydi. Ama 18 milyon Euro'nun karşılığı bu mu? Onu önümüzdeki maçlarda konuşalım. Türkiye Ligi'ni domine ediyorsun zaten bu oyuncular Şampiyonlar Ligi için alındı. Sara'da 10 numaralık bir performans görmedim. 10 numara oynayan oyuncu ayağı hakim, dikine pas ve öldürücü paslar atar. Skora direkt katkı verir."

"SOL BEK GEREKİYOR"

"Acil sol bek gerekiyor. Köhn'e 9 milyon Euro veriyorlarsa arkama bakmam direkt satarım. Alman vatandaşlığı olduğu için Bundesliga'ya geri dönebilir."

TARAFTARA ÖVGÜLER

"Bizim seyirci Şampiyonlar Ligi'ni sever, sahada 12.adam olup Galatasaray'ın turu geçmesini sağlayacaklar. Artık herkes hedefleri büyüttü." şeklinde konuştu.

Editör: Berksan Sabancı