FUTBOL

Ümit Karan'dan Fatih Terim tepkisi: "Siz ne istiyorsunuz?"

SKY Spor yorumcusu Ümit Karan, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'a sahip çıktı ve Fatih Terim iddialarına tepki gösterdi.

Abone Ol

Ümit Karan, 50 yaşındaki teknik adamın başarılı işlere imza attığını dile getirdi.

"DOPİNG ETKİSİ YAPABİLİR"

"Milli Takım arası sadece Galatasaray için değil 3 büyük takım için ilaç gibi bir dinlenme olacak. Icardi, Wanda Nara'yla barıştı ama artık rakip kaleyle de barışması lazım. Bu barışma ona doping etkisi yapabilir, adele sakatlığı yaşamazsa. Hemen performansı düşüşte diyemeyiz. Milli takım dönüşü bir bakalım ne olacak."

ZİYECH VE JELERT YORUMU

"Kaç haftadır Ziyech yok. Bu Milli Takım arasından sonra dönmezse o zaman başka türlü konuşurum. Sen orada oynuyorsun, burada oynamıyorsun. Ayrıca Jelert'in kendini geliştirmesi gerekiyor, bol bol çalışmalı. Şu anki durumu Galatasaray'da ilk 11 oynamaya yeterli değil."

OKAN BURUK'A TAVSİYE

"Antalyaspor maçıyla Beşiktaş maçı arası Okan Buruk'un iyi bir antrenman metodu uygulaması lazım. Artık futbolcular bu periyotta en yüksek performansını göstermeli. Çok yüklenmeden zirveye çıkması gerek. Galatasaray, Beşiktaş maçından sonra ligi BAY geçecek ve Tottenham'la oynayacak bu ciddi bir avantaj olabilir. Dinlenirsin ve ona göre yine çalışmalar yaparsın."

"ORTAMI YÖNETİCİLER VE YORUMCULAR GERİYOR"

"Okan Hoca'nın demeçleri ve hareketleri eleştiriliyor. Bu gerginliği yöneticiler yaratıyor. Başka teknik adamlar da zaman zaman yükselebiliyor. Mourinho öyle zaten. Van Bronckhorst da konuşmaya başladı. Kadıköy'de derbi oynandı sahada birbirlerine tekme atanlar yok, hocalar birbirlerine hiçbir şey söylemediler. Demek ki ortamı geren yöneticiler ve yorumcularmış."

"İYİ GİDEN BİR ŞEYİ BOZAMAZSIN"

"Okan Buruk'u istemiyorlar. Kimi istiyorsunuz? Rakibin en iyilerinden Mourinho'yu getirdi, diğeri Van Bronckhorst'u getirdi. Fatih Terim mi? O zaman bu işler arkadan kulis yapmaya benzemez. Senin teknik adamın 2 senede şampiyon olmuş, derbilerde rakiplerini ezmiş. Daha ne istiyorsunuz? Okan Buruk'un duruşunu, tarzını beğenmeyebilirsin. Ama doğrusu bu mu? Hayır. İyi giden bir şeyi bozamazsınız. Bunu yemezler. Avrupa'da en çok ben eleştirdim hocayı. Orası çok ayrı." dedi.

{ "vars": { "account": "UA-10790637-3" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }