Ümit Davala, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un maça yanlış 11 çıkarttığını belirtti.

Selim Soydan: "Galatasaraylı yöneticilerin birbirinden haberi yok" Selim Soydan: "Galatasaraylı yöneticilerin birbirinden haberi yok"

"NASIL HÜCUMA HAMLE YAPACAKSIN?"

"İlk 15 dakikada Galatasaray'dan baskı ve pozisyon beklerdik. Hiçbirini göremedik. Rakip Young Boys bu süre zarfında 3 şutla pozisyona girdi. Üzerine 4 korner attı. 4-4-2 ile başlanan maçta golü bulamazsan nasıl hücuma yönelik hamle yapacaksın? Ben bu başlanan 11'i maçın son 20 dakikasında oynatırım. Galatasaray takımı 35-40 maçtır forvet oynamıyor. Sen eğer çift forvet oynayacaksan kanatlardan vazgeçeceksin. Orta sahayı kalabalık tutacaksın yoksa ezer geçerler. Okan Buruk'u bunu bilmesi lazımdı."

"SİNİRLER GERİLİYOR"

"Barış ilk yarı hiçbir şey yapamadı git-gel yapa yapa ciğeri kalmadı sonra ön tarafa geçti takımı ayağa kaldırmaya çalıştı. Batshuayi ilk yarıda kayboldu. Mertens'in görevini o yapamaz ki. Galatasaray temaslı oyundan da kaçındı. Rakip ise sürekli temaslı oyunu tercih etti ve herkese üstünlük sağladı. Böyle olunca da sinirler geriliyor ve kartlar çıkıyor. 2 maçta 2 kırmızı kart gördük."

"KOCA GALATASARAY'DA BEK YOK"

"Bu kadar yüksek paralarla kadrolar kuruluyor ve koca Galatasaray'da bek yok. Yıllardır bu sıkıntı devam ediyor. Sürekli hoca oraya çare bulmaya çalıştı. Köhn'e ben sol bek bile demiyorum zaten. Jelert'le de o iş olmaz."

"KEREM'İ SAVUNUYORUM"

"Ben Galatasaray'da Kerem Aktürkoğlu'nu savunuyorum. Kaptanlık felan bunlar çok önemli şeyler değil. Ben hiçbir zaman kaptanlık yapmadım. Sen eğer saha içerisinde bu futbolcudan verim almak istiyorsan biraz alan açacaksın, pozisyona sokacaksın. Ne arkasındaki bek iş yapıyor, ne önündeki futbolcu top alıyor. Icardi ikinci yarıdaki şuta kadar sahada yoktu. Sonra Kerem topu alsın 3 kişiyi çalımlasın başka şeyler çıkıyor ortaya." dedi.

Editör: Berksan Sabancı