Geçen sene Şampiyonlar Ligi'ne grup aşamasında veda eden Galatasaray, Avrupa Ligi Son 32 Turu'nda da Sparta Prag'a elenmişti. Sarı-kırmızılılar bu sene de gruplara kalamadan Young Boys'a elendi ve yoluna Avrupa Ligi'nden devam edecek.

Bu sonuçların doğrultusunda Okan Buruk'a taraftardan tepkiler geliyor.

"8 MİLYON EURO'YA GELİYOR"

Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı Serdar Ali Çelikler, Erden Timur'un Galatasaray'a dönüş tarihini açkladı

Spor yorumcusu Serdar Ali Çelikler, Okan Buruk'un Galatasaray'daki maaşıyla ilgili çarpıcı bilgiler aktardı: "Okan Hoca, Galatasaray'dan 2 sene için 7.5 milyon Euro kazanıyor. Bonuslarla bu rakam 8 milyon Euro'ya geliyor. Sen sadece Türkiye'de başarılı olacaksan aldığın para tartışılır. Tıpkı küstürdüğün Zaha gibi."

BURUK'UN MAÇ SONU DEMEÇLERİNDEN ÖNE ÇIKANLAR

"Bu takımı hazırlayan kişi olarak birinci sorumluluk bana ait. İkinci yarı bekleri değiştirerek başladık. Daha oyunun içindeydik. Ancak yine çok iyi oynamadık. 1 net pozisyon geldi. Icardi'nin vuruşu gol olsaydı 1-0'la maçı farklı bir yere götürebilecekken, dönen top gol oldu. Bütününde kazanmayı turu geçmeyi hak etmedik."

"Takım olarak ilk yarıda çok kötü oynadık. Böyle bir durumda mevkileri de değerlendirmek çok doğru olmuyor. Rakibimiz, bizim tersimize her şeyi iyi yaptı. Belki de hayatlarında bu kaliteye ulaşmamış oyuncular bile inanılmaz işler yaptı." dedi.

Editör: Berksan Sabancı