Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi" Evren Turhan: "Okan Hoca'yla konuştum, yükselişe geçeceğiz dedi"

Ümit Davala, Galatasaray'da ilk defa forma şansı bulan Victor Osimhen ve Ismail Jakobs'un performanslarını da değerlendirdi.

"SOL BEKİNİ BULMUŞ"

"Galatasaray aradığı sol beki sonunda bulmuş diyebilirim. Jakobs ilk maçına göre gayet iyiydi. Gidip gelmeleri çok başarılıydı. Ters kademeye giriyor, adaptasyon sorununu da çözmüş. Başarılı bir transfer olarak görüyorum."

"ŞAPKA ÇIKARMAK LAZIM"

"Mertens 37 yaşında ama sanki 27-28'lik futbolcu gibi oynuyor. Yaşına göre performansı çok başarılı, mücadelesi çok fazla. Performansına şapka çıkarmak lazım, aldığı her kuruşa helal olsun. Defansta Sanchez'in performansı çok iyiydi. Geçen sene 13 maçlık galibiyet serisinde büyük rolü vardı. Abdülkerim'i rahat ettirdi. Muslera son yılların en rahat maçını oynadı. Yunus ise halen iyi değil. Hamle oyuncusu olarak kullanılır. Ya Aydın Yılmaz ya da Kerem Aktürkoğlu olacak. Bunun ortası yok. İdmanlarda iyi olabilirsiniz ama sahada büyük takımın oyuncusu gibi oynamak çok önemli."

OSİMHEN VE SARA'NIN PERFORMANSI

"Oyunda sıkıştığın anlarda Osimhen'e uzun topu at yakalar, seni ileriye taşır. Vücudunu çok iyi kullanıyor. Kuvvetli ve ikili mücadele alıyor. Rizespor gibi takıma karşı benden bir şey beklemeyin diyebilirdi. Ama her şeyi yaptı. Okan Hoca aile duygusunu aşılarsa daha iyi performansını görebiliriz. Bir pozisyonda Batshuayi karşı karşıya atmak varken yanındaki Osimhen'e pas verdi. Bunlar çok değerli hareketler. Takımdaşlığı gösteriyor. Sara'nın da çevre kontrolü çok iyi, istediği yerlere pas atıyor. Geriye koşturmadan, defansif işleri çok vermezsen hücumda daha iyisini yapar."

"DURSUN ÖZBEK PAMUKLARA SARSIN"

"Okan Hoca'nın yaptığı değişiklikler çok yerindeydi, Salı günü Gaziantep maçını düşünerek hamleler yaptı. Bir de Dursun Özbek bence Okan Hoca'yı pamuklara sarsın. Transfer işlerine bizzat kendisinin ilgilenceğini söyledi. Başkan mali ve ekonomi işlerine bakmalı. Transferi hoca ve yöneticiler yapmalı. Okan sürekli yönetimi koruyor ve sahip çıkıyor. Belki yeni bir sportif direktör veya yönetim ile hoca arasında bağlantıyı sağlayacak bir yönetici modeli gerekebilir." açıklamasında bulundu.

Editör: Berksan Sabancı