Sinan Engin, attığı 1 gol ve yaptığı 2 asistle maçın yıldızı olan Sara'yla ilgili de konuştu.

"HAKSIZ REKABET"

"Osimhen büyük oyuncu, büyük transfer. Ona baktıkça Drogba'yı görüyorum. Boğa gibi tutulması da zor. Aynı zamanda futbol şovmeni tarafı da var. Pascal Nouma gibi sevimli. Taraftarla bağ kurdular. Galatasaray'ın forvet hattı bu lig için haksız rekabet. Batshuayi'ye bakıyorum kaçırdığı gollerden sonra yüzü düşüyor. Icardi ve Osimhen bu ligin tozunu attırır. Ama ben bu Osimhen'i bir de derbide izleyeceğim, o zaman ona göre daha başka konuşacağım. Ölçü maçı derbiler ve Avrupa müsabakalarıdır."

Galatasaray Kadıköy'e lider gidiyor: 3-1 Galatasaray Kadıköy'e lider gidiyor: 3-1

"FAZLA BÜYÜTMEYİN"

"Sara için ne söylediysem halen aynısı geçerli. 20 milyon Euro'luk adam değil. Evet maçın oyuncusu, şov yaptı ama Young Boys maçında oynayacaksın o zaman. Kerem Demirbay'dan biraz daha iyi. Aynı zamanda Ziyech'ten daha disiplinli. Çünkü devamlı oynar, sakatlanmaz. Gözünüzde fazla büyütmeyin. Ama sol ayağıyla yaptığı ortalarda Sergen ve Alex gibi başka bir seviyeydi."

"ICARDİ'NİN FUTBOL OYNAMASI ZOR"

"Wanda Nara ve çocukları İstanbul'a dönmezse Icardi'nin futbol oynaması zor. Adam tedavi için Arjantin'e gidiyor magazin kanallarında haberleri çıkıyor. Osimhen transferiyle kendisine akıllı ol dediler."

"DURSUN ÖZBEK İSTİFAYI GERİ ALSIN"

"Bu transferler gayet de oynuyor. Hepsinde de Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün parmağı var. Neden sosyal medyada baskı kurup istifa ettirdiniz. Bence Dursun Özbek istifayı geri alsın." ifadelerini kullandı.

Editör: Berksan Sabancı