Ümit Davala, Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk'un oynattığı futbolu ilk senesine benzetti.

"BİRAZ DAHA AKSİYON BEKLERDİM"

"Osimhen mecburi yok, Icardi sakat. Ben bu ortamda Batshuayi'den biraz daha aksiyon beklerdim. Sonuçta sen santrfor oynuyorsun ve 3.yedeksin. Ayrıca Gaziantep FK teknik direktörü Selçuk İnan'ın daha ileride oynaması gerekiyordu. Takımını çok fazla geride gördük. Böyle olunca da Galatasaray çok rahat hücum yaptı. Önümüzdeki haftalarda Icardi'nin gelişinden sonra çok daha farklı bir Galatasaray izleyeceğiz."

Serhat Akın, Batshuayi'yi hedef aldı: "Fenerbahçe'de böyle demiyordu" Serhat Akın, Batshuayi'yi hedef aldı: "Fenerbahçe'de böyle demiyordu"

MUSLERA'NIN YEDİĞİ GOL

"Takım sürekli hücum oynayınca aniden gelen toplar sizi şaşırtıyor ve zorluyor. Muslera da ileride libero gibi hep pas bekliyordu. Çok ileri açılınca kalesinde golü gördü."

"KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERMELİ

"Galatasaray'ın ne sağ beki sağ bek, ne sol beki sol bek. Kaan Ayhan ve Berkan Kutlu'nun orjinal yeri orası değil. Şu ortamda bile Jelert oynamıyorsa bence kendine çeki düzen vermeli. Ben onun yerinde olsam Okan Hoca'ya sorardım 'Beni niye oynatmıyorsun?' diye. Muhtemelen sorunu fiziksel değil oyunsal bir sıkıntısı var. Galatasaray için çok düşündürücü bir durum. 9-10 milyon Euro'luk bir transferden bahsediyoruz."

BARIŞ ALPER'E ÖVGÜLER

"Sara, Mertens'in hücumda yaptığını yapar ama geriye koşularında eksik kalır. Barış Alper'e baktığımız zaman bıraktığı noktadan devam ediyor. Yine aynı kafada, aynı arzu ve istekle sahada kendini gösteriyor. İstese başka takımlarda daha yüksek paralara oynayabilirdi. Hakikaten performansına şapka çıkartmak gerekiyor. Özellikle Milli Takımla oynadığı turnuvadan sonra sadece 10 gün dinlenebildi. Direkt hemen takıma adapte oldu."

"OSİMHEN CEZAYI KESER"

"Eğer Fenerbahçe derbide defans boşlukları ve savunma çizgisini önde kurarsa Osimhen cezayı keser. Sol bekte yine Jakobs olur ama çok iyi diyemiyorum. Çünkü defansif tarafına da bakmak lazım. Sağda zaten Kaan garanti. Özellikle ilk 15 dakika çok önemli derbide, maç öncesi de. Çünkü taraftar baskısı en yoğun o anlarda hissedilir."

"KÜSECEK OYUNCULAR YOK"

"Okan Hoca, Galatasaray'ın oyun anlayışını biraz daha ilk seneye doğru çevirmiş. Bu sezon Galatasaray'da yedek kalırsa küsecek oyuncular yok. Zaha ve Kerem öyle değildi. Böyle olunca oyuncuya yönelik veya bireysellik değil takıma yönelik bir futbol anlayışı ortaya çıkıyor." dedi.

Editör: Berksan Sabancı